Villajoyosa Portrett/landskap

10388069_884412061571149_1441679345912524800_n

Videregående fotokurs Villajoyosa

18-22. oktober 2018 – Ledige plasser
Dette kurset er for deg som har deltatt på fotokurs tidligere, og kan innstillingene på ditt kamera. (Du har minimum kurset Kamera Trinn I eller lignende i forkant).
Vi vil fordype oss i portrett/People, hvor vi skal fotografere både barn og en spansk modell. Videre landskaps/byfotografering med fokus på riktig utnyttelse av lyset.
Tone vil lære dere hvordan dere kan sette opp et “hjemmestudio” for fotografering av barn med enkle hjelpemidler og naturlig lys. Fotografering under veiledning av spanske barn.
Portrettfotografering under veiledning i vakkert kveldslys med voksen, nydelig modell.  
Videre skal vi opp i fjellene til en “uberørt” landsby og se hvordan dagliglivet leves der. Her vil vi se byen våkne og dagen vil også ha fokus på “storytelling” – lag en historie med bildene dine. 
Bildevisning, felles middager og sosialt samvær hører selvsagt med.

Foreløpig program (tider og innhold vil kunne endres noe):
Dag 1 – Ankomst og tid på egen hånd. Kl. 19 Infomøte, deretter felles middag langs strandpromenaden.
Dag 2 – Forelesning fotografer ditt barn som en proff, fotografering barn i “hjemmestudio” med enkle hjelpemidler og naturlig lys. Bildeutvelgelse og bildevisning. Felles middag i gamlebyen.
Dag 3 – Forelesning lys og lyssetting, hvordan utnytte naturlig lys. Fotografering under veiledning i gamlebyen i Villajoyosa, hvordan finne og få de gode motivene. Fotografering modell i det fine kveldslyset på stranden/klippene.  Felles middag, kanskje tapas?
Dag 4 –  Soloppgang på landsbygda. Vi reiser tidlig avgårde og får med oss soloppgangen over en liten landsby. Fotografering under veiledning. Gruppeoppgave. Lag “storytelling” i bildene dine. Bildeutvelgelse. Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder. Oppsummering. Felles middag.
Dag 5 – Frokost. Matmarkedet – kjøp med olivenolje, serranoskinke og manchego ost. Tid på egenhånd. Hjemreise.

Hvem passer kurset for?
Kurset passer for deg som har vært på kurs med oss i Villajoyosa tidligere, eller deg som har tilsvarende kunnskaper (du kan innstillinger som lukker, blender, iso mv.) Det vil være nye settinger, nye modeller og ny kunnskap å hente på dette kurset. Fotograferer du i jobb-sammenheng passer kurset veldig bra – her lærer du mye på få dager; både landskapsbilder, miljøbilder, portrettbilder samt lys og lyssetting med naturlig lys.

Vi tar initiativ til felles middag i gamlebyen eller på strandpromenaden hver kveld. Middagene er veldig hyggelige, gjerne på langbord med prat om foto og annet i hyggelig selskap. Middagen er frivillig og ikke inkludert i kursprisen.

Tilbakemelding fra kursdeltakere:

“- Veldig bra. Forklarer godt hva vi skal gjøre. Spennende “studiofotografering” med barn, og en utrulig opplevelse å få fotografere de voksne modellene ute. Lærte også mye om lys – både sol og kunstig lys. Terningkast 6.” Sissel Isaksen, Drøbak

“- Flott kurs, har lært mye. Flott at man kan spørre om flere ting utenom det som er satt opp i kursplanen. God veiledning i praksis og lærerike tilbakemeldinger på bildevisning. Flott hotell og bra beliggenhet. Terningkast 5.” Renate Jensen, Harstad

Villajoyosa: Kurset holdes i den vakre lille kystbyen Villajoyosa en halv time fra Alicante, en herlig “kardemommeby”. Området har veldig fine fotomotiv med sin beliggenhet ved stranden/klippene. Vi bor på et flott 4 stjerners hotell midt på strandpromenaden. Alle får balkong og sjøutsikt.  Invitasjon til felles middag hver kveld. Ypperlig mulighet for også å nyte strandliv, gå/-sykkelturer, turer m.m. Mulighet for rimelige ekstradøgn i for- eller etterkant av kurset.

Se så fint vi har det på fotokurs i Villajoysa (filmsnutt ca. 1 minutt):

 

Kursledere: Fotograf Tone Haugerud og Solveig Grande. Tone og Solveig har hatt kurs i Villajoyosa siden 2013, og får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Begge er prisbelønte; Haugerud ble årets fotograf NFF i 2016, Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer.

Kurspris kr. 8950 inkludert kurs, overnatting i dobbeltrom og frokost. Kurspris A-Kort kunder: kr. 7950.  Øvrige måltider er ikke inkludert. 

Flyforslag: Både Norwegian og SAS flyr til Alicante fra flere flyplasser i Norge. NB: Veldig rimelige flypriser nå så tidlig!
Transfer Alicante flyplass – Villajoyosa: www.mariannetours.no, mail@mariannetours.com, ca. kr. 350 t/r.Mer info: tone.haugerud@online.no tlf. +47 970 64131 eller solveig.grande@gmail.com tlf. +47 934 03073
 
Påmelding: 

Navn (obligatorisk)

Adresse, postnr./sted

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Kurs

18-22. oktober 2018

A-kort pris kr 7950Ikke A-kort kr 8950

Enkeltromtillegg kr 345 pr natt
Ekstra netter i for- eller etterkant kr. 490/835 (dobbeltrom/enkeltrom)

Melding

Aftenposten/A-kortetfoto.noFacebookVenner/kjenteVært på kurs førKursagentenAnnet

 
 
_ASG6635  _ASG6670  10495809_858011234211232_7535013756905479935_o
Fotokurs_nett_06
 
 
LOADING