Villajoyosa Portrettkurs

Portrettfotokurs i den sjarmerende “kardemommebyen” Villajoyosa

16-20. oktober 2019 – 4 ledige plasser
 
Vil du lage virkelig gode portrettbilder? Forbedre innholdet ditt i sosiale medier? Fotografere spanske modeller på spennende locations under veiledning av to profesjonelle fotografer? Da anbefaler vi dette kurset.  Lær portrettfotografering i Spania og reis hjem med et sett av nydelige portrettbilder. Dette  kurset vil ha fokus på portrett/People, og det blir lagt opp til fotograferinger med flere spanske modeller på spennende locations. 
 
Fotograf Tone B. Haugerud er kjent for sine barnebilder og vil dele kunnskapen om hvordan man kan lage et “hjemmestudio” for fotografering av barn med enkle hjelpemidler og naturlig lys. Fotografering under veiledning av spanske barn. 
Portrettfotografering under veiledning i vakkert kveldslys med voksen, nydelig modell på helt spesielle locations i “ørkenlignende” landskap. 
En hel dag vil være viet “Fine art” portrett – en sjanger hvor man jobber kreativt og legger arbeid i alle deler av et bilde. Resultatet blir nydelig kunst til veggen. 
Bildevisning, felles middager og sosialt samvær hører selvsagt med.

Foreløpig program (tider og innhold vil kunne endres noe):
Dag 1 – Ankomst og tid på egen hånd. Kl. 19 Infomøte, deretter felles middag langs strandpromenaden.
Dag 2 – Forelesning fotografer ditt barn som en proff, fotografering barn i “hjemmestudio” med enkle hjelpemidler og naturlig lys. Bildeutvelgelse og bildevisning. Felles middag i gamlebyen.
Dag 3 – Forelesning lys og lyssetting, hvordan utnytte naturlig lys. Redigering av bilder, fotografene demonstrerer sine beste tips for redigering av bilder i Lightroom. Fotografering modell i det fine kveldslyset på stranden/klippene.  Felles middag, kanskje tapas?
Dag 4 –  Forelesning Fine art photography. Fine art fotografering under veiledning. Bildeutvelgelse. Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder. Oppsummering. Felles middag.
Dag 5 – Frokost. Matmarkedet – kjøp med olivenolje, serranoskinke og manchego ost. Tid på egenhånd. Hjemreise.

Hvem passer kurset for?
Dette kurset er for deg som har deltatt på fotokurs tidligere, og kan innstillingene på ditt kamera. Du har minimum kurset Kamera Trinn I eller lignende i forkant, dvs. du kan stille inn lukker, blender, iso mv.  Er du i tvil om nivået kan du gjerne ringe oss og ta en prat. Fotograferer du i jobb-sammenheng passer kurset veldig bra – her lærer du mye på få dager.

Vi tar initiativ til felles middag i gamlebyen eller på strandpromenaden hver kveld. Middagene er veldig hyggelige, gjerne på langbord med prat om foto og annet i hyggelig selskap. Middagen er frivillig og ikke inkludert i kursprisen.

Tilbakemelding fra kursdeltakere:

“- Veldig bra. Forklarer godt hva vi skal gjøre. Spennende “studiofotografering” med barn, og en utrulig opplevelse å få fotografere de voksne modellene ute. Lærte også mye om lys – både sol og kunstig lys. Terningkast 6.” Sissel Isaksen, Drøbak

“- Flott kurs, har lært mye. Flott at man kan spørre om flere ting utenom det som er satt opp i kursplanen. God veiledning i praksis og lærerike tilbakemeldinger på bildevisning. Flott hotell og bra beliggenhet. Terningkast 5.” Renate Jensen, Harstad

” – Flott kurs/workshop. Positive og dyktige Solveig og Tone kombinerer teori og praksis på en herlig måte. Alle får delta aktivt og veiledes personlig underveis. Valg av modeller og locations er ikke tilfeldig – selv uforutsette lokale «forstyrrelser» håndteres profesjonelt. Sosialt er det lagt opp til felles gleder og personlig utvikling. Takk for inspirerende og lærerike dager! Terningkast 6.”  Hans-Petter Rognstad, Oslo

Villajoyosa: Kurset holdes i den vakre lille kystbyen Villajoyosa en halv time fra Alicante, en herlig “kardemommeby”. Gamlebyen, strandpromenaden med de fargerike husene, fiskehavnen og den “ekte spanske” byen har fotomotiv overalt. Området rundt har også spennende motiv med strender, klipper, fiskere og fjellformasjoner. Vi bor på et flott 4 stjerners hotell midt på strandpromenaden. Alle får balkong og sjøutsikt.  Invitasjon til felles middag hver kveld. Ypperlig mulighet for også å nyte strandliv, gå/-sykkelturer, turer m.m. Mulighet for rimelige ekstradøgn i for- eller etterkant av kurset.

Kursledere: Fotograf Tone Haugerud og Solveig Grande. Tone og Solveig har hatt kurs i Villajoyosa siden 2013, og får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Begge er prisbelønte; Haugerud ble årets fotograf NFF i 2016 og 2017, Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer.

Kurspris kr. 10950 inkludert kurs, overnatting i dobbeltrom og frokost. Kurspris A-Kort kunder: kr. 9950.  Øvrige måltider er ikke inkludert. Fly/transfer er ikke inkludert. 

Både Norwegian og SAS flyr til Alicante fra flere flyplasser i Norge. 
Flyforslag fra Oslo: Norwegian 16. oktober kl. 12.15 Oslo – Alicante. Retur Norwegian 20. oktober kl. 15.40 Alicante – Oslo. 
Transfer Alicante flyplass – Villajoyosa: www.mariannetours.no, mail@mariannetours.com, ca. kr. 350 t/r.
 
Mer info: tone.haugerud@online.no tlf. +47 970 64131 eller solveig.grande@gmail.com tlf. +47 934 03073
 
Betalingsvilkår: Kr. 2500 i reservasjonsgebyr betales innen 10 dager. Resterende betales 45 dager før avreise. Det kan være inntil 16 deltakere på kurset, fordelt på 2 kursledere. Kurset er ikke spesielt tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelse, ta kontakt om du har spørsmål. 
Grandefoto AS, Nesoddparken, Løeshagav. 49, 1450 Nesoddtangen, tlf. +47 93403073, Solveig@grandefoto.no. 
 
Påmelding: 

Navn (obligatorisk)

Adresse, postnr./sted

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Kurs

16-20. oktober 2019

A-kort medlem kr 9950Ikke A-kort kr 10950

Enkeltromtillegg kr 355 pr natt
Ekstra netter i for- eller etterkant kr. 550/850 (dobbeltrom/enkeltrom)

Melding

Aftenposten/A-kortetfoto.noFacebookVenner/kjenteVært på kurs førKursagentenAnnet

 
 
   
 
 
 
LOADING