Mobilfotoworkshop

Mobilkurs1_webOslo, tirsdag 9. april kl. 17-20.30, maks 10 deltakere 

Passer ikke den oppsatte dato? Sett deg på interesselisten for neste kurs (se påmeldingsskjema nederst)

Lær å fotografere med mobil sammen med fotografen. Se hvordan fotografen tenker for å få de beste mobilbildene. Denne kvelden fotograferer vi i sentrum rundt Aker brygge/Tjuvholmen. Vi fotograferer landskap, det fine bymiljøet og tøffe, urbane portrett og lager de beste bildene som kan brukes på sosiale media eller andre formål.

Program:
Kl. 17.00: Vi møtes på en kafe ved Aker brygge (oppmøtested kommer), fotografen forteller hva hun tenker og hvordan hun fotograferer spesielt med mobilkamera. Du får noen praktiske tips for å komme i gang.
Kl. 17.30: Vi går på “location scouting” sammen og ser etter gode motiv.
Kl. 18.00: Fotografering under veiledning av fotografen. Det blir praktiske oppgaver som løses i grupper. Nå er det din tur til å være mobilfotograf.
Kl. 20.00: Vi samles utendørs eller på en kafe og ser på bilder, fotografen gir tips til forbedring og redigeringstips. Demo av den beste redigeringsappen.
Oppsummering og tips på veien videre
Kl. 20.30: Takk for i dag.

Dette er et praktisk kurs hvor du ser hvordan fotografen jobber i praksis, og du fotograferer under veiledning.

Dette kurset er for deg som allerede har vært på Mobilfotokurs og kan grunnleggende mobilfotografering.

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:
” – Hei Solveig. Takk for i går og tusen takk for et  særs lærerikt og hyggelig kurs. Det ga mersmak både på mer fotografering og kurs hos deg. Hilsen Synne Lindøe”

“- Hei Solveig og takk for flott mobilfoto-workshop i regnværet. Aker brygge ga virkelig vilkår for å SE og eksperimentere med kameraet. Med god veiledning og kreative tips, ble det en utbytterik kveld. Hilsen Anne Carlsen”

 

Kr 1250

Påmelding:

Emne

Navn (obligatorisk)

Adresse

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Mobilfotoworkshop 9. april kr 1250

Kan vi spørre hvor du fikk info om kurset?

Melding

 

LOADING