3 ukers LIVE Fotokurs

11140768_974745769204444_3491222786942345355_o
Start: Nytt kurs er ikke satt opp, meld din interesse til: solveig@grandefoto.no

PÅMELDING:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Emne

3 ukers LIVE Fotokurs kr 49003 ukers LIVE Fotokurs intropris kr 2900 (kun 20 plasser)

Melding

Dette kurset er for deg som vil lære å ta bedre bilder. Du vil lære å fotografere mennesker, landskap, action, gode feriebilder og businessbilder. Fotograferer du i jobbsammenheng vil du få mye utbytte av dette kurset. Skap spennende bilder med uskarp bakgrunn, få sylskarpe bilder, få riktig lys på bildene og lær effektene for å få spenning i bildet. Dette er et grunnkurs og jeg viser deg trinn-for-trinn hvordan du skal gå fram. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Du kan delta med speilrefleks-/systemkamera eller kompaktkamera. Fotograferer du bare med mobiltelefon? Klikk her for Live Mobilfotokurs

Tilbakemelding fra tidligere deltakere på Grandefoto’s fotokurs:
“- Dette fotokurset var veldig bra, nå føler jeg virkelig at jeg har lært dette. Det pedagogiske opplegget med blanding av teori og praksis var virkelig bra. Tusen takk. Hilsen Odd Solheim

“-Evaluering 6 av 6 (best), – Totalinntrykk: Bra! Lærte masse!!! Vil på kurs igjen i redigering og mer om fotografi”. Hilsen Anne Christine Dybwad.

Kursleder: Fotograf Solveig Grande. Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer. Hun har fotostudio i Nesoddparken og 13 års erfaring som fotograf. Solveig har hatt fotokurs i 5 år og får veldig gode tilbakemeldinger på kursene. Fotokursene fulltegnes raskt, får veldig gode tilbakemeldinger og over 400 personer har nå deltatt på hennes fotokurs.

Hvor foregår fotokurset? Hjemme hos deg selv. Du trenger kun kamera og tilgang til en PC, mobil eller iPad. Jeg sender deg en link ved kursstart og en invitasjon til en lukket facebook-gruppe.

 

 

LOADING