3 ukers LIVE mobilfotokurs

Live mobilfotokurs – webinar

Mobilkurs1_web

Start: Nytt kurs er ikke satt opp, meld din interesse til: solveig@grandefoto.no

Fotograferer du mye med mobiltelefonen? Da er dette kurset for deg. Du vil lære å ta gode bilder med mobiltelefonen. Jeg tar deg trinn-for-trinn gjennom telefonens beste innstillinger, lærer deg å bruke mobilkameraet riktig og til å ta spennende bilder. Fotograferer du i jobbsammenheng vil du få mye utbytte av dette kurset.  Dette er et grunnkurs og jeg viser deg trinn-for-trinn hvordan du skal gå fram. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Du kan delta med alle typer mobiltelefon. Fotograferer du med vanlig kamera eller speilrefleks? Klikk her for Live Fotokurs

Kursleder: Fotograf Solveig Grande. Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer. Hun har fotostudio i Nesoddparken og 13 års erfaring som fotograf. Solveig har hatt fotokurs i 5 år og får veldig gode tilbakemeldinger på kursene. Fotokursene fulltegnes raskt, får veldig gode tilbakemeldinger og over 400 personer har nå deltatt på hennes fotokurs.

Hvor foregår fotokurset? Hjemme hos deg selv. Du trenger kun mobiltelefonen og tilgang til en PC, telefon eller iPad. Jeg sender deg en link ved kursstart og en invitasjon til en lukket facebook-gruppe. Hver mandag kl. 19-20 vil det være et LIVE webinar med påfølgende mulighet til å stille alt man har av spørsmål. Deretter vil man løse oppgaver og legge bilder i en lukket facebook-gruppe. Du får tilbakemelding på bildene dine her. Hver torsdag kl. 19 er det et LIVE webinar hvor man kan spørre om alt man måtte lure på. Den lukkede facebook-gruppen er kun tilgjengelig for deltakerne i webinaret.

PÅMELDING:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Emne

3 ukers online mobilfotokurs kr 39003 ukers online mobilfotokurs intropris kr 2900

Melding

LOADING