Prisliste bryllup

1 time – Offisiell fotografering etter vielse kr. 5 900
Vi fotograferer ca. 1-1,5 time på en valgt location. Snakk gjerne med fotografen om location, vær, og alternativer. Ta gjerne med forloverne og eventuelt andre. Bildefiler, album, forstørrelser mv er ikke inkludert i prisen.

3 timer – Vielse og offisiell fotografering, kr. 7 850
Fotografen møter opp i god tid og fotograferer den ventende brudgom, kirke, gjester, bruden som ankommer, vielse og høydepunkter. Deretter fotografering på valgt location. Bildefiler, album, forstørrelser mv er ikke inkludert i prisen.

6 timer – Halvdagsfotografering kr. 11 900
Fotografering møter til avtalt tidspunkt og følger dere i 6 timer. Dette kan være for å ta bilder av bruden som pynter seg hos frisøren, brudgommen som gjør seg klar, vielse,  mingling blant gjestene, offisielle bilder, bilder fra det fine dekkede bordet eller de første talerne/innslagene. Bildefiler, album, forstørrelser mv er ikke inkludert i prisen.

Alle alternativene over inkluderer planleggingsmøte, visningstime og et sett visningsbilder. Visningsbildene får brudeparet med seg hjem og kan velge bilder/album/takkekort mv i ro og mak hjemme.

Bildefiler, album, forstørrelser mv er ikke inkludert i prisen. Se egne priser under “Forstørrelser og bildefiler”, samt egen “Bryllupspakke” i samme prisliste.

 

Comments on This Post
Marita Sæth

Hei! Vi skal gifte oss på Hellviktangen på Nesodden 1. august 2015. Har du anledning til å være fotograf denne dagen?

Mvh
Marita Sæth og Linda Pedersen

30. December 2014
Let us know your thoughts about this topic

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING