Prisliste bryllup

1 time – Offisiell fotografering etter vielse kr. 5 900
Vi fotograferer ca. 1-1,5 time på en valgt location. Snakk gjerne med fotografen om location, vær, og alternativer. Ta gjerne med forloverne og eventuelt andre. Bildefiler, album, forstørrelser mv er ikke inkludert i prisen.

3 timer – Vielse og offisiell fotografering, kr. 7 850
Fotografen møter opp i god tid og fotograferer den ventende brudgom, kirke, gjester, bruden som ankommer, vielse og høydepunkter. Deretter fotografering på valgt location. Bildefiler, album, forstørrelser mv er ikke inkludert i prisen.

6 timer – Halvdagsfotografering kr. 11 900
Fotografering møter til avtalt tidspunkt og følger dere i 6 timer. Dette kan være for å ta bilder av bruden som pynter seg hos frisøren, brudgommen som gjør seg klar, vielse,  mingling blant gjestene, offisielle bilder, bilder fra det fine dekkede bordet eller de første talerne/innslagene. Bildefiler, album, forstørrelser mv er ikke inkludert i prisen.

Alle alternativene over inkluderer planleggingsmøte, visningstime og et sett visningsbilder. Visningsbildene får brudeparet med seg hjem og kan velge bilder/album/takkekort mv i ro og mak hjemme.

Bildefiler, album, forstørrelser mv er ikke inkludert i prisen. Se egne priser under “Forstørrelser og bildefiler”, samt egen “Bryllupspakke” i samme prisliste.

 

Let us know your thoughts about this topic

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING