Skagen

 

Fotoworkshop “LYS” i Skagen

27-29. mai 2018 – ledige plasser
Skagenmalerne var tiltrukket av det intense lyset og de vakre fargene. Det er vi også. Vi vi derfor fordype oss i lys, lys og mer lys. I tillegg til det nydelige lyset er kulissene de beste, vi fotograferer både modeller og det herlige landskapet i det helt særegne lyset i Skagen.
Vi vil jobbe med naturlig lys, medlys og motlys. Fullt dagslys og magisk kveldslys. Vi vil fotografere på flere ulike locations; den særegne Grenen, det idylliske Skagen sentrum og Gamle Skagen. Vi fotograferer eksempelvis en modell på stranden i nydelig kveldslys. Dette blir en workshop hvor vi har noe teori, men mest fotografering under veiledning. Her ser dere hvordan en fotograf finner fram på en location, velger sted, modell, positur og finner lys. Bildevisning og -evaluering hører med – her får du tilbakemelding på dine bilder, og tips til hvor du kan løfte deg og dine bilder. 
Felles middager og sosialt samvær hører selvsagt med.
Kurset er et videregående kurs for amatørfotografer. Passer for deg som eksempelvis har vært med på kurs med oss i Villajoyosa, eller har tilsvarende kunnskaper (du kan innstillingene på kameraet, har tatt mye bilder og vil lære mer om lys). Vi bruker amatørmodell og ikke primært profesjonelle modeller.
Vi bor på et fint mellomklassehotell midt i Skagen sentrum. Alle deltakerne bor på hotellet. 
 
Tilbakemelding fra tidligere deltakere:
“-Meget bra. Mengder av gode tips om utnyttelse av lys – og for et lys i Skagen. Fine modeller og valg av locations. Ikke minst hyggelige deltakere. Vil på kurs igjen, Østensjø, Spania.” Hans-Petter Rognstad
“Veldig bra! Positive, hyggelige og hjelpsomme kursledere og deltakere. God atmosfære. Fint og utfordrende med modeller. Vil du på kurs igjen? Ja!” Toril Bakke. 

Foreløpig program, tider og innhold vil kunne endres/tilpasses noe:

Dag 1:
kl. 13: Velkommen
            Forelesning lys, lys og mere lys – hvordan finner vi det beste lyset og hvordan bør vi planlegge et opptak.
kl. 15: Lunsjpause
kl. 17: Middag
kl. 19: Fotografering under veiledning location gamle Skagen med modell
kl. 21: Samling på bar for de som ønsker

Dag 2:
kl. 09: Fotografering under veiledning location Grenen. Fotografer det særegne landskapet under veiledning av fotografene. 
kl. 12: Bildeutvelgelse på egen hånd
kl. 14: Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder
kl. 17: Fotografering under veiledning location Skagen by med modell
kl. 19: Middag

Dag 3:
kl. 08: Bildeutvelgelse på egen hånd
kl. 09: Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder
            Oppsummering og gode råd på veien videre
kl. 11: Tid på egenhånd/ta de siste bildene/hjemreise

Kursledere: Fotograf Tone Haugerud og Solveig Grande. Tone og Solveig har hatt fotokurs i Norge og utlandet siden 2013, og får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Begge er høyt premierte fotografer, Haugerud ble kåret til årets fotograf i 2016 og 2017, Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer.

Skagen: Kurset holdes i den nydelige lille byen Skagen, helt på nordspissen av Jylland (Danmark). Kurset holdes på et hotell i Skagen sentrum, og vi bor på samme sted.

Kurspris kr. 5200, kurspris med A-kort kr. 4500.

Hotell kommer i tillegg til kursprisen: Pris hotell konferansepakke, DKK 790/pr natt inkl. frokost og kaffepause/kake (DKK 1580 for 27-29. mai). Enkeltromtillegg DKK 390/pr natt. NB: Vi har booket rom til alle kursdeltakerne, kryss av for ønsket alternativ (enkeltrom/dobbeltrom). 

Lunsj og middag betales av den enkelte, men vi tar initiativ til felles middag og eventuelt lunsj. Info om dette vil komme nærmere kursstart.

Eventuelle tilleggsdøgn før/etter kurset, ta kontakt med oss.

Reiseforslag: Stena Line fra Oslo (lørdag 26. mai/onsdag 30. mai), Color Line fra Larvik (27. mai kl. 8/29. mai kl. 12.45) eller Kristiansand, Fjordline fra Langesund, Stena Line fra Gøteborg (27. mai kl. 8/29. mai kl. 14), fly til Ålborg. Buss/tog til Skagen eller egen bil. Vi oppretter en gruppe for deltakerne hvor det er anledning til å samordne kjøring i biler. 
 
Booking:[contact-form-7 404 "Not Found"]

_fsg0958_fsg1057_fsg1187Bilde1

 
 

 

LOADING