Artikler

Bedre bilder på Instagram
Bedre bilder på Instagram

Ønsker du å ta bilder som engasjerer dine kunder eller følgere?  Hver dag blir vi eksponert for en mengde inntrykk. De fleste av oss er på Facebook og Instagram, leser nettaviser og følger med i ulike digitale medier. Mengden av innlegg på sosiale medier er så stor at det skal mye til for å skille… les mer »

 

Det perfekte landskapsbildetDet perfekte landskapsbildet

Landskapsfotografering med mobil. Ønsker du å ta bilder som folk drømmer seg bort i? Bilder som vekker gode minner.  Og som er så levende at du føler at du er der. Og at du fortsatt kan kjenne på den fantastiske fine følelsen. Suget i magen da du stod ytterst på skrenten. Følelsen du fikk da du… les mer »

 

Bedre bilder med mobilenBedre bilder med mobilen – få tipsene her.

Se hvordan du kan ta bedre bilder med mobilen og skape fantastiske minner. Mobiltelefonen er blitt vårt fotoapparat. Vi har den med oss overalt og det er enkelt å ta bilder. Men, hvordan kan vi ta bedre bilder med mobilen? Vel, som oftest knipser vi en masse bilder og håper at noen av bildene blir… les mer »

 

Bedre bilder med mobilenMobilfoto – nettkurs

Vi har et bredt utvalg av nettkurs i mobilfotografering Det finnes nettkurs i mobilfotografering på ulike nivåer, noen generelle kurs og noen mer spesialiserte. Grunntanken er at du skal kunne ta mobilfotokurset hjemme i din egen stue, enten på PC/Mac, på telefon eller på nettbrett. Og når det måtte passe deg. Du kan starte med… les mer »

 

Bildestørrelse – sosiale medierBildestørrelse - sosiale medier

Hvis du ønsker at dine innlegg og din konto skal få mange følgere og flere likes, er det viktig at du legger arbeid i å skape bilder som engasjerer og skiller seg ut. Da er det viktig at bildene dine er av god kvalitet, er skarpe og med gode farger. Du har kanskje opplevd at… les mer »

 

Hvilken mobil tar de beste bildeneHvilken mobil tar de beste bildene?

«De som har gjennomgått mobilfotokurs stiller veldig ofte spørsmålet; hvilket mobilkamera er best?» forteller fotograf Grande. For å kunne komme nærmere et svar på dette lot vi fotografen selv gjøre en test av de… les mer »

 

 

Bedre bilder med mobilen – nå tar Mobilfotokurset helt avBedre bilder med mobilen

Tidligere reiste vi ut med store kamera for å fotografere. Men, etter hvert fant man ut at man hadde et kamera i lomma allerede. Mobiltelefonen. Nå har kvaliteten på disse mobilkameraene begynt å bli bra, veldig bra. Det gjør at det er morsomt å fotografere med mobilen. Fordi det er enkelt, og fordi det er morsomt.… les mer »