Hvordan ta gode bilder med mobilen – se saken fra Altomblogging.no

Vil du ha tips til hvordan du kan ta gode bilder med mobilen? Eller Samsung eller Huawei. Eller hvilken som helst mobil egentlig. Mange tror det handler om mobiltype. Men, du kan ta gode bilder med alle mobiler! Du trenger bare knepene for å ta gode bilder. Tidligere måtte man ha en svær speilrefleks for å ta gode bilder. Nå har mobiltelefonene gjort et kvantesprang med hensyn til bildekvalitet. Det har nå blitt gøy å fotografere med mobilen. Altomblogging.no har laget en sak om hvordan du kan ta gode bilder med mobilen. Titt innom og få tips fra 3 fotografer her: https://altomblogging.no/slik-tar-du-fine-bilder-med-disse-tipsene-fra-3-fotografer/

“SLIK TAR DU FINE BILDER TIL BLOGGEN MED MOBIL. 3 FOTOGRAFER GIR DEG SINE BESTE TIPS

Uansett hva du blogger om så bør du inkludere bilder i dine innlegg. Med smart telefoner som har gode kamera kan du enkelt ta fine bilder til bloggen. Jeg må innrømme at jeg bruker fortsatt kamera da det er dette jeg har lært. I tillegg er jeg helt ubrukelig til å ta bilder med min iPhone. Men jeg er veldig heldig fordi jeg har fått et gavekort på mobilfotokurs hos Grandefoto.no som jeg skal ta på nett rett på nyåret. Jeg var på kurs hos Solveig i våres med kamera og synes at jeg har tatt så mye finere bilder etter kurset. Les mer….

Gode bilder med mobilen – Mobilfotokurs

Har du lyst til å lære å ta gode bilder med mobilen kan du ta en titt på det populære Mobilfotokurset her

Mobilfotokurset kan du ta på dag eller kveldstid i Oslo, eller du kan ta det som nettkurs hjemme i din egen stue. Med noen smarte knep og litt veiledning kan du også lage bilder som skiller seg ut og blir blikkfang. Nettkurset består av 4 episoder og du har tilgang til kurset til evig tid og du kan repetere det så ofte du vil. 

LOADING