Bedre bilder med mobilen – nå tar Mobilfotokurset helt av

Tidligere reiste vi ut med store kamera for å fotografere. Men, etterhvert fant man ut at man hadde et kamera i lomma allerede. Mobiltelefonen. Nå har kvaliteten på disse mobilkameraene begynt å bli bra, veldig bra. Det gjør at det er morsomt å fotografere med mobilen. Fordi det er enkelt, og fordi det er morsomt. Flere har fått interessen av å lage bedre bilder. I sosiale medier liker vi å dele inspirasjon og gode bilder. Da er det gøy å lage bilder som andre blir inspirert av. Bilder som skaper blikkfang.

Populært kurs

Mobilfotokurset har tatt helt av, dette er nå det mest populære kurset vi har – og kursene blir raskt fulltegnet. En nyhet er at vi nå har nettkurs for å knekke kodene for å ta bedre bilder med mobilen. Nå kan du sitte hjemme i din egen stue og lære de smarte knepene for å få blikkfang, for å få bilder som inspirerer og bilder som skiller seg ut fra mengden. Mobilfoto nettkurs har solgt som en rakett og har satt ny salgsrekord hos oss.  Tilbakemeldingene er veldig gode, “Jammen var det mye her jeg ikke visste om” “Nå gleder jeg meg til å dra ut å fotografere med mobilen, nå blir bildene helt annerledes”.

Gode tilbakemeldinger

Visste du at det er små grep som skal til får å lage bedre bilder? Man må bare vite om de. Nettkurset er praktisk lagt opp med fokus på de grepene som gir bedre bilder raskt. Jeg deler alle mine knep og hemmelige metoder for å lage bilder som står ut fra mengden. Jeg vil veldig gjerne dele dette med deg slik at du også kan inspirere andre med gode bilder.

Klart det er gøy å lage kurs når det kommer slike tilbakemeldinger 🙂

Her kan du få mer info og bestille nettkurset: https://grandefoto.no/nettkurs-mobilfoto/

Vil du heller være med på et fysisk kurs? Vi har kurs i Oslo. Mer info og påmelding: https://grandefoto.no/mobiltelefon/

Bedre bilder android

Fotokurs Oslo