Prisliste portrett/barn

Modell for en dag/”Bli ny” fotografering kr. 4900
Du får sminke, hårpynting og litt stylingtips underveis. Vi fotograferer i studio eller ute på location og lager litt utradisjonelle “fashion” bilder.  Inkludert 5 redigerte bildefiler og en forstørrelse i 13×18 cm. Visningstime er inkludert.

Akt eller gravid fotografering kr. 1900
Vi fotograferer i studio med spennende lyssetting og gir spennende effekter av lys og skygge.  Visningstime er inkludert. Forstørrelser/bildefiler/album mv er ikke inkludert. Se egen prisliste.

Fotografering barn kr. 1490
Vi fotograferer ca. 0,5-1 time i studio eller ute, eksempelvis på Hellviktangen. Snakk gjerne med fotografen om location, vær, og alternativer. Fin alder for fotografering er nyfødt (innen 10 dager), 4 måneder, 1 år, 2 år, “barn” og “tenåring”. Ha gjerne klær som viser frem armer, ben osv. Til de minste er det alltid hyggelig med eget teppe, kosedyr e.l. Ta gjerne med ett klesskift, fotografen hjelper deg gjerne å velge. Ha gjerne med bestemor og tante til hjelp under fotograferingen, de er ofte til god avlastning og syns det er hyggelig å være med. Visningstime er inkludert. Forstørrelser/bildefiler/album mv er ikke inkludert. Se egen prisliste.

Konfirmant portrett pakketilbud se www.grandefoto.no/konfirmant

Konfirmant seriefotografering kr. 1490 Vi fotograferer ca. 0,5-1 time i studio eller ute, eksempelvis på Hellviktangen. Konfirmanten blir fotografert i ulike settinger, både portrett, halvfigur og helfigur. Visningstime er inkludert. Forstørrelser/bildefiler/album mv er ikke inkludert. Se egen prisliste.

Ungdom fotografering kr. 1490 Vi fotograferer ca. 0,5-1 time i studio eller ute, eksempelvis på Hellviktangen. Det blir fotografert i ulike kreative settinger. Visningstime er inkludert. Forstørrelser/bildefiler/album mv er ikke inkludert. Se egen prisliste.

Fotografering familie kr. 1490
Vi fotograferer ca. 0,5-1 time i studio eller ute, eksempelvis Hellviktangen. Utendørs fotografering gir gjerne unike bilder hvor familien ofte er mer avslappet. Ta gjerne med besteforeldre på noen bilder. Visningstime er inkludert. Forstørrelser/bildefiler/album mv er ikke inkludert. Se egen prisliste.

Let us know your thoughts about this topic

Your email address will not be published. Required fields are marked *