Prisliste portrett/barn

Modell for en dag/”Bli ny” fotografering kr. 4900
Du får sminke, hårpynting og litt stylingtips underveis. Vi fotograferer i studio eller ute på location og lager litt utradisjonelle “fashion” bilder.  Inkludert 5 redigerte bildefiler og en forstørrelse i 13×18 cm. Visningstime er inkludert.

Akt eller gravid fotografering kr. 1900
Vi fotograferer i studio med spennende lyssetting og gir spennende effekter av lys og skygge.  Visningstime er inkludert. Forstørrelser/bildefiler/album mv er ikke inkludert. Se egen prisliste.

Fotografering barn kr. 1490
Vi fotograferer ca. 0,5-1 time i studio eller ute, eksempelvis på Hellviktangen. Snakk gjerne med fotografen om location, vær, og alternativer. Fin alder for fotografering er nyfødt (innen 10 dager), 4 måneder, 1 år, 2 år, “barn” og “tenåring”. Ha gjerne klær som viser frem armer, ben osv. Til de minste er det alltid hyggelig med eget teppe, kosedyr e.l. Ta gjerne med ett klesskift, fotografen hjelper deg gjerne å velge. Ha gjerne med bestemor og tante til hjelp under fotograferingen, de er ofte til god avlastning og syns det er hyggelig å være med. Visningstime er inkludert. Forstørrelser/bildefiler/album mv er ikke inkludert. Se egen prisliste.

Konfirmant portrett pakketilbud se www.grandefoto.no/konfirmant

Konfirmant seriefotografering kr. 1490 Vi fotograferer ca. 0,5-1 time i studio eller ute, eksempelvis på Hellviktangen. Konfirmanten blir fotografert i ulike settinger, både portrett, halvfigur og helfigur. Visningstime er inkludert. Forstørrelser/bildefiler/album mv er ikke inkludert. Se egen prisliste.

Ungdom fotografering kr. 1490 Vi fotograferer ca. 0,5-1 time i studio eller ute, eksempelvis på Hellviktangen. Det blir fotografert i ulike kreative settinger. Visningstime er inkludert. Forstørrelser/bildefiler/album mv er ikke inkludert. Se egen prisliste.

Fotografering familie kr. 1490
Vi fotograferer ca. 0,5-1 time i studio eller ute, eksempelvis Hellviktangen. Utendørs fotografering gir gjerne unike bilder hvor familien ofte er mer avslappet. Ta gjerne med besteforeldre på noen bilder. Visningstime er inkludert. Forstørrelser/bildefiler/album mv er ikke inkludert. Se egen prisliste.

Comments on This Post
Trine Brandeggen

Hei
Jeg er kunstner som skal sette opp en webside for mine malerier og tegninger. Jeg trenger bilder av mine bilder. Portrett bilde av meg selv, en kort filmsnutt av en maleprosess, samt nærbilder av f.eks oljefarger og pensler, blyant og ark. Er det noe du kan hjelpe meg med og hva vil det Evt koste? Du kan få et nærmere inntrykk av mine bilder på Facebook kunstgalleri.no

27. July 2015
grandadm

Hei Trine. Så hyggelig å høre fra deg. Dette får vi til, jeg sender deg en mail. Beste hilsen Solveig

30. July 2015
Let us know your thoughts about this topic

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING