Fototur Færøyene – Spektakulært, Vilt og Vakkert

Fototur Færøyene

Drømmer du om å utforske noen av verdens mest spektakulære landskap samtidig som du forbedrer dine fotoferdigheter? Nå har vi satt opp den populære fotoworkshop’en til Færøyene igjen!

Færøyene – Spektakulært, Vilt og Vakkert

Færøyene, en øygruppe i Nord-Atlanteren, er kjent for sine dramatiske landskap, stupbratte klipper, majestetiske fossefall og maleriske grønne fjell. Dette er stedet hvor naturens skjønnhet møter fotografiets magi. To erfarne fotografer ønsker deg velkommen til en unik fotoworkshop som kombinerer læring og opplevelse i en av naturens mest utrolige kulisser.

Fotoworkshop: 25. – 29. september 2024

Se mer …

Destinasjon: Nordlige Færøyene

Vi skal til de mest spektakulære stedene på den nordlige delen av Færøyene. Vår base er den idylliske bygda Vidareidi, omgitt av majestetiske fjell i nord og sør. Herfra vil vi utforske unike og spennende fotolokasjoner som vil gi deg minner for livet.

Din fotoopplevelse på Færøyene

Grandefoto har arrangert fotoworkshop’er til Færøyene siden 2019, og våre tidligere deltakere har gitt oss strålende tilbakemeldinger:

“Hele turen har vært en fantastisk reise”, “Fantastiske lokasjoner for naturfoto”, “En av de beste turene jeg har vært på.“, “Terningkast: 6. Uten tvil!“, “En uforglemmelig opplevelse.″

Kursledere; Fotograf Solveig Grande og fotograf Tone Haugerud, begge prisbelønte fotografer med 10 års erfaring med fototurer.

Mer info og påmelding

Praktisk Info:

  • Dato: 25. – 29. september 2024
  • 5 dager med magiske opplevelser og unike fotolokasjoner
  • Forelesninger om hvordan ta ekstraordinære landskapsbilder
  • Fotografering under veiledning på spektakulære steder
  • Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder
  • Transport og guiding rundt på Færøyene

De fleste deltakene på denne workshop’en har vanlig kamera, men du er også varmt velkommen til å delta med mobilkamera.

Dette er sjansen du har ventet på for å utforske Færøyenes spektakulære natur og utvikle dine fotoferdigheter. Bli med på Fotoworkshop på Færøyene i 2024, og skap uforglemmelige minner og fantastiske bilder!

Håper vi sees på Færøyene.

Færøyene fotoworkshop Villsau Færøyene Bygd Færøyene

Fototur Færøyene