Gode bilder til Instagram

Ønsker du å ta gode bilder til Instagram? 

Hver dag blir vi eksponert for en mengde inntrykk. De fleste av oss er på Facebook og Instagram, leser nettaviser og følger med i ulike digitale medier.

Mengden av innlegg på sosiale medier er så stor at det skal mye til for å skille seg ut. Ofte scroller vi bare forbi.

Det blir stadig mer utfordrende å få oppmerksomhet i sosiale medier. Budskapet når ikke frem, bildene blir bare borte i mengden. Så; hvem er det som får oppmerksomhet i mengden av innlegg? Og som får tusenvis av følgere som er innom kontoen hver dag?

Hvilke bilder er det som skiller seg ut? Og hva kan du gjøre for at folk skal stoppe opp og se på nettopp ditt bilde?

Bildene som skiller seg ut

Her er noen av kjennetegnene:Gode bilder til Instagram - eksempelbilde

 • Ofte har de et perspektiv som er annerledes
 • De fremkaller gode følelser
 • Du kjenner deg igjen i situasjonen
 • Kanskje forteller bildet en historie som får deg til å undre eller tenke

På ulike måter skaper de et engasjement. Ved å ta gode bilder til Instagram virker det mye sterkere enn en tekst alene.  En god tekst sammen med et godt bilde vil gjøre at budskapet ditt når frem til mottaker. Og ikke minst, budskapet ditt vil bli husket mye lenger.

Kvaliteten på bildene er også et viktig kjennetegn:

 • Først og fremst er det bilder av god kvalitet, skarpe og med klare farger
 • De har god dybde og det føles som om du er tilstede i bildet
 • Det er rolige bilder, ofte med få elementer.

Ønsker du å vite mer ? 

Lær deg knepene som proffene bruker for å få gode bilder på Instagram

Nå kan du få innsikt i de knepene som Instagrammere bruker, og på kort tid kan du lære deg det som skal til for å lage bilder med “stopp-effekt” og en Instagramkonto som folk ønsker å engasjere seg i.

Dette er Instagrammernes “hemmeligheter“:

 • Proffene tar ikke bare tilfeldige pene bilder. De tar bilder som får folk til å stoppe scrollinga i feeden og som blir lagt merke til. Bilder som skaper følelser og treffer i hjertet.
 • Proffene legger aldri ut tilfeldige innlegg. De kjenner Instagrams mange muligheter, noe som sørger for at de lager innlegg som skaper engasjement hver gang.
 • Proffene legger ikke ut innlegg uten mål og mening. De vet allerede når de trykker på “publiser” at det vil fungere, …. og hvorfor.
 • Proffene ser gode Insta-muligheter overalt, fordi de vet hva de skal se etter.
 • Og de velger å lage innlegg som vekker nysgjerrighet og interesse. Fordi de vet hva som trigger nysgjerrigheten til publikum.

Suksess med Instagram – bilder som engasjerer

På nettkurset Suksess med Instagram får du en komplett trinn-for-trinn modell, og du vil kunne se store forbedringer i engasjement og nye følgere på din konto – i løpet av kort tid.

Suksess med Instagram er et kurs du kan logge deg på og se hjemme eller når du er på farten. Du kan se det på mobilen eller en laptop. Kurset består av en rekke små leksjoner som tar deg trinn for trinn til SUKSESS.

<< KLIKK HER OG KJØP KURSET I DAG  >>

Grandefoto har denne gangen fått med seg Eva Müller Aasheim som kursleder. Eva står bak kontoen @levepaalandet på Instagram.  Her dyrker hun sin lidenskap for landliv, foto og tekst. Eva har over 40.000 følgere og er en fantastisk formidler som skaper engasjement.  I kurset Suksess med Instagram deler hun all sin erfaring og smarte knep med deg.

Jeg har en lidenskap, sier Solveig Grande, – og det er å skape spennende bilder. Bilder som gir noe, som vekker følelser, eller skaper undring. Jeg tenker inni meg at jeg lager bilder, jeg tar ikke bilder. Så har jeg en lidenskap til, og det er gleden jeg ser hos andre når en ny kode knekkes og det lages et fint bilde.

Klikk på lenken og ta kurset Suksess med Instagram hjemme i din egen stue. Sammen skal vi ta steget videre, slik at du også kan ta fantastiske bilder som skaper engasjement på Instagram-kontoen din!

<< KLIKK HER OG KJØP KURSET I DAG >>

Grandefoto har et bredt utvalg av nettkurs i mobilfotografering.  Les om nettkursene her

LOADING