Bra lyd på video til Instagram

Bra lyd på video er viktig hvis du vil formidle stemningen fra en konsert eller festival. Blir det dårlig lyd på videoen din? Når man filmer med mobilen og deretter poster på Instagram eller Facebook blir musikken fra konserten elendig. Mobilen får mye støy fra omgivelsene og når du så poster det på sosiale medier er det ikke godt å høre på. Men, her finnes et genialt tips:

Slik får du god konsertlyd på videoen din:
🎤 Film klipp med mobilen. Gjerne flere klipp som du setter sammen til en liten stemningsrapport.
🎤 Last opp videoen din til Insta som video/Reels eller story
🎤 Slå av lyden på videoen din 🔕
🎤 Søk opp musikk av artisten. Eksempelvis, er du på Øyafestivalen og hører på Sigrid? Se om du finner en av låtene hun spilte. Legg til musikken på din video/Reels/story. Nå blir det bra lyd på video!
🎤 Sjekk at musikken passer bevegelsene i videoen, “dra” eventuelt i låten slik at den passer til din video 💥

Når du nå har bra lyd på videoen din gir du seerne en helt annen opplevelse når du ser den på sosiale medier. Og lar du samme låta ligge over flere videoklipp blir det en skikkelig proff video.

Vil du ha flere tips og lage råkule video og Reels selv? Kurset “Lær å lykkes med video og Reels” gir deg alt du trenger for å gå i gang å lage korte, kule videoer til sosiale medier. Videoer som fenger og som andre umiddelbart legger merke til. På noen få timer er du i gang med å lage videoer du ikke visste var mulig, og det beste er at det er du som har laget de. Klikk her for mer info nå:

 

Har du spørsmål om fotokurs er jeg glad om du vil ta kontakt på solveig@grandefoto.no