Mobilfotokurs for bedrifter

Mobilfotokurs for bedrifter i lyse og trivelige kurslokaler i Nesoddparken

 

Er du synlig i den digitale virkeligheten?

Mobilfotokurs for bedrifter

Det å være synlig på sosiale medier og i ulike andre digitale kanaler er blitt mer og mer viktig. Dette gjelder for enhver bedrift, lag eller kommune. Markedsføring og informasjonsdeling skjer nå i digitale kanaler. Her får kundene personlig og direkte kontakt med dere.

Det gjør at flere av bedriftens ansatte blir direkte involvert i informasjonsarbeidet.

Bilder fra kundearrangementer og eventer, presentasjoner av produkter, samt deling av informasjon om virksomhetens aktiviteter, skjer nå direkte og umiddelbart på sosiale medier. For ikke lenge siden var dette en jobb for spesialister, med stort kamera og masse utstyr.

Mobilfoto

Mobilfotokurs portrett

I dag har vi alle et kamera med oss i lommen. Dine medarbeidere kan derfor være direkte involvert i arbeidet med å vise virksomhetens ansikt utad.

Mobilkameraene er nå så bra, at medarbeiderne med litt påfyll av kunnskap og noen enkle knep kan ta bilder som virkelig skiller seg ut. Bilder som gjør at folk stopper opp og ser på ditt innlegg.

 

“Skreddersydd for deg”

Mobilfotokurs i Nesoddparken

Vi tilbyr kurs som er skreddersydd for din virksomhet. Kurset tilpasses dine behov! Med få deltakere på hvert kurs kan alle få personlig veiledning.

Kursene kan holdes i din bedrift eller i våre lokaler i Nesoddparken. Kursene kan også gjennomføres som onlinekurs.

Et bedriftsinternt fotokurs vil normalt vare i 4 til 6 timer. Mer omfattende kurs kan også arrangeres.

Vi kan gi deg innsikt i teknikkene som proffene bruker, og på kort tid kan du lære deg det som skal til for å ta bedre bilder med mobilkamera.

Se tilbakemeldinger fra fornøyde bedriftskunder: 

 ” – Nå har vi lært noen knep som gjør at vi kommer til å ta mye bedre bilder. Dette kommer til å gjøre stor forskjell for oss. Vi er veldig fornøyd med mobilfotokurset. Nå kommer vi til å se mye bedre ut i Employer Branding 😊 Jan Strandbakke, Tripletex AS

” – Vi er så fornøyde, og jeg er sikker på at vi alle har økt kunnskapsnivået vårt betraktelig. Takket være en supergod lærer!! Du skal ikke se bort i fra at vi tilkaller deg igjen.” Marianne Haakerud, Yara Norge AS

” – Hei igjen Solveig. Takk for presentasjonen. Har bare fått gode tilbakemeldinger på kurset ditt! Det passet godt inn i helheten på vår 2-dagers workshop og danner et veldig godt grunnlag for bedre visualisering på alle flater for Skogkurs.” Jon Eivind Vollen, Skogbrukets Kursinstitutt

” – Tusen takk for kurset! Vi var superfornøyd 😊. Du er en flink kursholder. Tusen takk.” Kristin Ruud, Seniornett

” – Vi hadde stort utbytte av mobilfotokurset med Solveig. Vi fikk mange gode tips og gjorde praktiske øvelser som er nyttige for jobbhverdagen vår.” Guri Solberg, Utenriksdepartementet

Vårt tilbud

Grandefoto har lang erfaring med fotokurs, både som standardkurs og bedriftstilpassede kurs.

Mobilfotokurs for bedrifter kan vi på din arbeidsplass, i Nesoddparken eller i leide lokaler i Oslo eller andre steder. Ta kontakt med oss for informasjon om bedriftsinternt kurs.

 

Du når oss pr mail eller telefon:

Email: solveig@grandefoto.no

Telefon: +47 934 03073

Vi har også et stort utvalg av standardkurs. Se oversikt over vårt kurstilbud HER.

 

Kafeteria – Lunsj