Ofte stilte spørsmål – FAQ

– Hvilket nivå ligger kurset på?

Kurset «Kamera Trinn I» er på nybegynnernivå. Kanskje har du speilreflekskamera men bruker bare «auto-knappen». Kanskje har du prøvd deg på de ulike innstillingene men ikke helt fått det til. Du får gode bilder innimellom, men får kanskje ikke til det du gjerne vil. På kurset vil du lære smarte innstillinger, og vi gjør øvelser underveis slik at du får testet ut fotograferingen i praksis.

– Hva er innhold og nivå på fotokurs i Villajoyosa Spania?

Fotokurset i Villajoyosa er også for deg som vil lære å bruke kamera. Den typiske deltaker på kurset i Villajoyosa har tatt mye bilder, men ikke lært seg å bruke kameraet skikkelig. Mange deltakere fotograferer bare på «auto» før de kommer på kurset. På fotoreisen til Villajoyosa er vi en veldig fin gruppe på opptil 16 deltakere, med to fotografer som kursledere. Dette er grupper som har det veldig hyggelig underveis, stemningen er uformell og vi passer på å inkludere alle deltakerne.

– Er det mulighet for enkeltrom?

De fleste ønsker enkeltrom på fototur og det har vi tatt høyde for, bare kryss av på påmeldingsskjemaet at du ønsker enkeltrom.

– Kan man delta med kompaktkamera?

Man kan delta på kurset, alle de ulike kursene, med kompaktkamera, systemkamera eller såkalt speilløst kamera. Eller med speilreflekskamera. På mobilkurset bruker vi bare mobiltelefon.

– Får man bekreftelse eller er det bare å møte opp?

Ved påmelding får man tilsendt bekreftelse og betalingsinformasjon.

– Er kurset fulltegnet?

Jeg holder nettsiden oppdatert hele tiden, så hvis det ikke er markert «fulltegnet» på fotokurset er det ledig plass.

– Har du kurs senere i år?

Kurset «Kamera Trinn I» og «Mobilfotografering» settes opp med 2-3 måneders mellomrom. Mobilfotografering har blitt veldig populært, særlig etter TV-serien mobilfotografene. Kursene Kamera Trinn II, Redigering med Lightroom og øvrige kurs settes opp ved behov, send en mail med din interesse.

– Hva er A-kort?

A-kortet er Aftenpostens kundeklubb. Har du et abonnement på Aftenposten har du automatisk A-kortet.