Færøyene

Fotoworkshop på Færøyene 19-23. september 2019, FULLT

Fyll ut skjemaet nederst for fortrinnsrett til tur neste år (september 2020?)

Færøyene – spektakulært, vilt og vakkert

Fotoworkshop Færøyene

Spektakulære Færøyene med stupbratte klipper, ville fosser, grønnkledde fjell og beitende sauer. To fotografer ønsker deg velkommen til fotoworkshop med læring, opplevelse og spektakulære landskap. Vi har reist Færøyene på kryss og tvers for å finne de beste fotostedene, og – ja – vi er blitt forelsket. Den lille viken med de gamle husene med gress på taket. Her er det 7 fastboende, en liten kirke og en spektakulær utsikt utover fjorden. De høye klippene hvor det smale fossefallet vaier i vinden på sin lange vei helt ned til havet. På toppen av klippene er det helt grønt og sauene beiter som de alltid har gjort. 

Spektakulær natur

Denne fotoworkshop’en er for deg som er glad i landskap og natur, samt gå turer i fjellet for å komme til de beste fotostedene. Du trenger friske bein på denne turen, vi går turer på opptil 2 timer.

De fleste deltakere på våre kurs kommer alene, og blir fort en sammensveiset gruppe. Vi regner med at du kan innstillingene på ditt kamera, eventuelt kan du ta kurset Kamera Trinn I før du reiser. (se www.grandefoto.no/fotokurs/)

Innhold, nøyaktig program for hver enkelt dag vil tilpasses vær og forholdene forøvrig da været skifter raske og vi vil tilpasse slik at du får det beste ut av workshopen:
Velkommen og introduksjon til Færøyene. Ut på fotosafari sammen med fotografene til fots eller med bil/minibuss. Vi fotograferer fjell, utsikt, klipper, grønne åser, sauer, små hus og store bølger
Forelesning natur/landskap – hvordan gjøre noe ekstra ut av dine landskapsbilder. Bildeworkshop – vi samles med bilder på laptop, jobber med bildene og gjør bildevurdering. Forelesning tips og knep til spenning og dybde i landskapsbilder. Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder. 

PS: Vi skal til alle stedene dere ser bilde av på siden her, og enda noen til!

Mellom Norge og Island

Færøyene ligger nord for Skotland, mellom Norge og Island. Det er en stor øygruppe med 18 øyer tilhørende Danmark. De er en selvstyrt enhet og er ikke medlem av EU. Fjellene på Færøyene er oppstått av vulkaner og ligner litt på “Grand canyon” med sine spesielle fjellformasjoner. Det finnes ikke trær på Færøyene, fjellene er dekket av grønt gress og vegetasjon fra toppen og helt ned i sjøen. Det bor ca. 58000 mennesker på Færøyene, og de snakker et nordisk språk som ligner dansk og islandsk. De forstår godt norsk språk. Været skifter veldig raskt fra sol til tåke til regn. Helt unikt i forhold til fotografering, her vil du se at lyset endrer motivet ditt hele tiden. Det er lurt med både ull, vindtett og regntette klær på Færøyene.

Praktisk info Færøyene

Pris: DKK 9900 (Danske kroner)

Dette er inkludert i prisen:

  • Forelesninger
  • Workshop med bilder
  • Fotografering under veiledning
  • Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder
  • Transport og “guiding”
  • Hotell og frokost

 

Ikke inkludert i prisen:

  • Fly, øvrige måltider, tips, gangavgift (ca. DKK 100)

Anbefalt flyrute kommer ved påmelding, vi kan mulig ordne gunstige flybilletter – ta kontakt med oss snarest.

Vi bor på gode hoteller med middels standard og bra beliggenhet. Vi bor på to ulike hoteller i løpet av oppholdet. 

Betalingsvilkår: Kr. 2500 betales innen 10 dager. Resterende betales 90 og 45 dager før avreise. Det kan være inntil 12 deltakere på kurset, fordelt på 2 kursledere. Kurset er ikke spesielt tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelse, ta kontakt om du har spørsmål. 
Grandefoto AS, Nesoddparken, Løeshagav. 49, 1450 Nesoddtangen, tlf. +47 93403073, Solveig@grandefoto.no. 

Navn

Adresse

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Hold meg orientert om neste Fotoworkshop på Færøyene

Melding

Kan vi spørre hvor du fant info om kurset?
Aftenposten/A-kortetfoto.noFacebookVenner/kjenteVært på kurs førKursagentenAnnet

Klipper og fjorder Grønt på Færøyene

Fototur Færøyene

Sauer, grønne åser og fjell på Færøyene

LOADING