Fotokurs Villajoyosa

Nå i april var vi igjen på fotokurs i Villajoyosa. En utrolig hyggelig gruppe med entusiastiske hobbyfotografer. Første kvelden hadde vi samling på takterrassen med Cava i kveldsolen før vi ruslet gjennom gamlebyen og spiste middag på strandpromenaden. Alle hadde fotointeressen til felles så gruppa ble fort sammensveiset. Første del av kurset brukte vi på å få det beste ut av kameraet, smarte kamerainnstillinger, god bruk av blender og lukker og kontroll over kameraet. Vi var ut og inn av kursrommet hele dagen og testet ut de nye innstillingene. De gamle gubbene på torvet syns nok det var morsomt nå vi lekte oss og slapp tomater ned i vannkar så vannspruten sto :).

Så gikk dagene med fotografering i morgenlyset, landskap, bybilder, komposisjon, lys, lys og mere lys. Siste dagen hadde vi portrett/mennesker i fokus. Vi hadde en nydelig spansk modell og tok de fineste portrettbilder med bruk av naturlig lys. Innimellom alt dette ble det også tid til bildevisning og tilbakemelding på bildene. Dette siste er veldig gøy – tilbakemelding på hva som er bra i et bilde, og tips til forbedringer.

Hver kveld samlet vi  oss til middag, på langbord i gamlebyen eller på strandpromenaden. Endelig hadde man fotointeresserte å prate med, noen som ville prate om lukker, brennvidde og fine motiv. Hurra :).

Denne gangen ble vi kjent med Henry – en av originalene i byen. Han bor i et av de gamle, originale husene i gamlebyen. Et fargerikt hus i tre etasjer fullt av små rom og mange minner. Han geleidet oss gjestfritt rundt i huset med et stort smil nesten helt blottet for tenner.

Nå gleder vi oss veldig til neste kurs.

13-17. oktober har vi nytt fotokurs i Villajoyosa. Blir du med? Se her for mer info og påmelding: www.grandefoto.no/villajoyosa/

Har du spørsmål er vi glad for å høre fra deg:

solveig.grande@gmail.com tlf. +47 934 03073 eller
tone.haugerud@online.no tlf. +47 970 64131

Lunsj på strandpromenaden (11 sek.)

Fotokurs_nett_03 Fotokurs_nett_04 Fotokurs_nett_05

 

 

 

 

 

 

 

LOADING