Fotosafari Villajoyosa

Overveldet! Inspirert! Full av vakre bilder i hodet. Etter kick-off og felles middag første dag var det rett i gang med fotosafari dag 2. Teori og deretter fotosafari i gamlebyen og på stranden i den vakre lille byen Villajoyosa. Fotosafari i fjellene dag 3, fikk det nydeligste morgenlyset i vakre Relleu. Tenk her møter Nina fra El Mercat oss på fridagen sin kl. 7.30 for å geleide oss på vei. Videre til Torremanzanas med lokalkjente Aina Mittet, tapaslunsj på langbord med dyktige fotografer før forelesning, bildeutvelgelse, bildevurdering, middag og cava.
Fotografering av modell i ruinene på Malladeta dag 4, utrolig tøffe omgivelser. Etterfulgt av safari langs stranden, tur på matmarkedet, bildeevaluering og tapaskurs. Intense dager, men med deltakere som har høy progresjon er det utrolig inspirerende for oss kursledere. Med meg som kursleder har jeg den dyktige fotografen Tone B. Haugerud, ser at det er veldig nyttig å være to kursledere på slike kurs.
Det er så vakkert her! Siste dagen vår i Villajoyosa bare nyter vi og tar inn inntrykk, byen er visstnok den siste Spanske byen langs kysten. Vi elsker byen, et eldorado for de som er glad i å ta bilder. Vi kommer tilbake. Har allerede satt opp et nytt kurs i oktober: http://www.facebook.com/events/458922897571815/
_ASG6579_ASG6580_ASG6666_ASG6830
_ASG6552
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

LOADING