Fotovandring

Fotovandring Oslofjorden

Hvorfor Fotovandring?

Se hva som skjer når du er på fotovandring med en fotograf …. Ofte er det vanskelig å få de gode bildene når man er på tur, man kommer til fine plasser men så er det vanskelig å få de gode bildene. Kanskje blir ikke bildene slik man har tenkt seg, og kanskje er det vanskelig å gjengi det man ser.

Få litt kunnskap om hvordan man bruker mobilen på beste måte. Lek, lær og få noen knep som treffer blink. Gang etter gang. Nå kan du få innsikt i de knepene som profesjonelle fotografer bruker, og på kort tid kan du lære deg det som skal til for å lage bilder som andre vil se og syns er interessante. 

Dette er de “hemmelige” knepene:

 • Proffene tar ikke bare tilfeldige pene bilder. De tar bilder som andre folk vil se, som er spennende og interessante. Bilder som fanger den gode følelsen og fenger seerne.
 • Proffene legger aldri ut tilfeldige bilder. De kjenner mobilkameraets mange muligheter, noe som sørger for at de lager bilder som engasjerer seerne med spennende innhold.
 • Proffene tar ikke bilder uten mål og mening. De vet allerede når de tar bildet at det vil fungere, …. og hvorfor.
 • Proffene ser gode fotomuligheter overalt, fordi de vet hva de skal se etter.
 • … og de velger å lage bilder som vekker nysgjerrighet og interesse, fordi de vet hva som trigger nysgjerrigheten til andre.

Fotovandring Oslofjorden

Fotovandring Grandefoto

På kurset Fotovandring Oslofjorden lærer direkte fra fotografen, og du vil kunne se store forbedringer på dine bilder – kun i løpet av en dag! Du lærer å ta gode bilder av alt rundt deg.

Vi viser deg hvordan. 

På kurset får du nyttige tips til hvordan du lager bilder som er interessante, spennende og som folk ønsker å se og som de beundrer.

Fotovandring Oslofjorden starter kl 10 ved Aker brygge med fergen til Nesodden hvor vi vandrer langs kysten. Du er tilbake på Aker brygge kl 14.30. Kurset er praktisk og du fotograferer under veiledning av fotografen:

 • Ta gode bilder av alt rundt deg, lær hvordan du gjør motivet spennende
 • Hvordan lage bilder som blir nydelige og unike 
 • Se hvordan du lager bilder som ingen andre får 
 • Se hvordan fotografen gjør det – mobiltelefonen gjør det så enkelt
 • Lær å se motiv, og hvordan gjøre de interessante når du er ute på tur
 • Få knepene til turbilder som får folk til å bli nysgjerrig og interessert

Kreative bilder med iPhone

Meld deg på kurs i sosiale medier

Kursleder – Fotovandring Oslofjorden

Solveig Grande, Fotograf

Kursleder Solveig har en lidenskap – og det er å skape spennende bilder. Bilder som gir henne noe, som vekker følelser, eller skaper undring. Hun tenker at hun lager bilder, hun tar ikke bilder. Så har hun en lidenskap til, og det er gleden hun ser hos andre når en ny kode knekkes og det lages et fint bilde.  Med veldig gode tilbakemeldinger fra flere tusen fornøyde deltakere på fotokurs har hun nå laget kurset Fotovandring Oslofjorden og vil gjerne få lov å invitere deg til å få gode bilder av alt rundt deg!  Hun inviterer deg til et kurs hvor du lærer direkte fra en prisbelønt fotograf. Få inspirasjon og lær de smarte knepene som skaper bilder som engasjerer langt utenfor din egen krets.

 


Tilbakemelding fra fotovandringen:

” – Jeg har brukt det du har lært meg til å se motiver på en ny og annerledes måte og har utviklet mine kreative ferdigheter. Det å prøve hele tiden det du foreslår er så lærerikt som det går an og du er en veldig pedagog og tålmodig med alle. Jeg har stort utbytte av det du har lært meg og jeg skal være på flere kurs og fotovandringer. Tusen takk for en strålende dag!” Hilsen Line Navestad, Oslo

” – Du er en meget dyktig fotograf og underviser pedagogisk veldig bra. Jeg lærte mye og ble veldig inspirert etter kurset. Gruppa var så fin og mange hyggelige mennesker. Jeg vil anbefale kurs hos deg.” Hilsen Merethe Haland, Nesodden

” -Fantastisk flott fotokurs med Solveig Grande. Her fikk vi mange gode fototips, og smarte knep om både lyssetting og komposisjon. Anbefales på det varmeste!!” Hilsen Anne Berit Torseth, Oslo

 

 

Badehusrekka på Nesodden

DETALJER – FOTOVANDRING OSLOFJORDEN

KURS: Fotovandring Oslofjorden er et praktisk kurs hvor du lærer under fotografering på tur. Du trenger kun din mobiltelefon for å delta.

 

Det er begrenset antall plasser.

Fotovandring Oslofjorden

  Kr 1690,-  

A-kort pris kr 1490,-

Torsdag 22. august kl 10.00-14.30, ledige plasser

Avgang med ferge fra Aker Brygge kl 10 til Nesoddtangen.
Kurset går langs kysten og du er tilbake på Aker brygge kl 14.30.
Vi går ca. 3  km langs sti og gangvei/vei.
Meld deg på i skjemaet under

Suksess med Instagram - registrer deg

 

 

Emne

Navn (obligatorisk)

Adresse

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Torsdag 22. august kl 10, kr 1690Si fra når neste fotovandring settes opp

Jeg har A-kort, kr 1490

Melding