Lær å lykkes med video og reels

Har du opplevd at videoene du lager blir litt … ensformige …? Du er på et fantastisk sted, men videoen klarer ikke å gjengi opplevelsen din?

Folk er blitt vant til å se videoer som har tempo, vi må holde på interessen  gjennom videoen.

Nå har jeg gode nyheter! Et nettkurs som viser deg akkurat hvordan du skal gjøre det. Jeg deler et par tips med deg allerede nå:

  1. Ofte kan videoene våre bli langtekkelige. For å holde på oppmerksomheten – skap variasjon gjennom hele videoen. Bruk ulike klipp, overganger og effekter for å holde seerne engasjerte.
  2. Hvis videoen virker flat og kjedelig, kan det være lyset. Sørg for å fange lyset fra riktig vinkel for å gi blikkfang til motivet.
  3. Unngå å “sveipe” over området mens du filmer. Dette kan gi en urolig og forstyrrende filmopplevelse. I stedet kan du holde kamera rolig og fange bevegelser foran kamera. 

Fra å være en langtekkelig og kjedelig video kan du nå enkelt skape en film full av liv og engasjement! Og ikke minst, de fantastiske minnene dine vil bli glede og inspirasjon for andre.

Kom i gang med å lage fantastiske videoer og reels HER.

Tenk deg hvor stolt du vil være når du kan dele nydelige videoer som andre kommenterer og blir glade for. Og det beste av alt er at du kun trenger mobilen din, og metoden er enkel og rask.

KLIKK HER FOR Å SIKRE DEG TILBUDSSPRISEN

Gled deg til å skape imponerende videoer til sosiale medier!