Villajoyosa

Fotoworkshop Villajoyosa 18-22. oktober 2023, ledige plasser

Fargerikt, genuint og historisk
Workshop’en holdes i den vakre, lille kystbyen Villajoyosa en halv time fra Alicante, en herlig “kardemommeby”. Byen er veldig sjarmerende med smale gater, gamleby, fin strandpromenade og en deilig lang strand. Byen har lite turister og omtales gjerne som «den siste Spanske» byen langs kysten. Vi bor på et flott hotell på stranden, rett ved gamlebyen.

Innhold:

– Fotografering i den idylliske byen Villajoyosa
– Reisefoto; lag bilder med historiefortelling
– Skap spennende landskapsbilder
– Heldagstur til Valencia arkitektur, historie og unike fotomotiv
– Bevisst bruk av farger for å formidle budskap i bilder
– Tur til en levende fjellandsby
– Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder

Dette sier tidligere deltakere:
” Har lært masse!  En flott opplevelse både med hensyn til sted og fotoglede. Dere to, Solveig og Tone, har en fantastisk positiv aura. Veldig fornøyd!! ” Anne-Kristin Bue, Oslo

” Veldig inspirerende, motiverende, lærerikt og ikke minst hyggelig. Fantastiske steder å fotografere og superdyktige læremestre!” Berit Solhaug, Oslo.

” Kurset hadde en fin balanse mellom teori og praksis. Vi ble delt i grupper som sikret at hver enkelt fikk nyttig tilbakemelding på bildene. Jeg lærte mye. Sosialt fungerte det veldig bra med felles middager på kvelden. Jeg har fått flere venner jeg nå kan dele hobbyen min med.” Eirik Ihlen, Oslo.

” Vil takke for et lærerikt, inspirerende, flott og sosialt fotokurs. Anbefales på det varmeste!!” Asbjørn Svenskerud, Ørje

Program:
Dag 1 – Ankomst og tid på egen hånd. Kl. 18 Velkomstmøte, deretter felles middag.
Dag 2 – Forelesning bildefortelling. Gruppeoppgaver. Bildevisning med tilbakemelding på dine bilder. Middag.

Dag 3 – Hele dagen i Valencia. Forbered deg på spektakulær, unik arkitektur, historisk vandring i gamlebyen, besøk i katedralen, kaffe på torget og middag mens mørket senker seg.
Dag 4 – Forelesning. Tur til en fjellandsby. Fotografering under veiledning. Bildeutvelgelse. Bildevisning med tilbakemelding på dine bilder. Felles middag.
Dag 5 – Oppsummering og avslutning. Matmarkedet – kjøp med olivenolje, Serranoskinke og Manchego ost. Tid på egenhånd. Hjemreise.

Vi tar initiativ til felles middag i gamlebyen eller på strandpromenaden hver kveld. Middagene er veldig hyggelige, gjerne på langbord med prat om foto og annet i hyggelig selskap. Middagen er frivillig og ikke inkludert i kursprisen.

Kursledere: Fotograf Tone Haugerud og Solveig Grande.

Ypperlig mulighet for også å nyte strandliv, gå/-sykkelturer, tur til fjellandsbyer m.m. Mulighet for ekstradøgn i for- eller etterkant av kurset.

Pris: kr 9950 + overnatting

Flyforslag: Norwegian, SAS og Flyr flyr til Alicante fra flere flyplasser i Norge. Du får forslag til flyrute og transfer ved påmelding.

Restriksjoner
Dersom vi må avlyse turen grunnet myndighetenes restriksjoner vil workshop’en bli tilbakebetalt med unntak av et administrasjonsgebyr på kr 590.

 

Mer info: tone.haugerud@online.no tlf. +47 970 64131 eller solveig.grande@gmail.com tlf. +47 934 03073

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Husene som henger på muren

Grandefoto - De fargerike husene langs sjøen i Villajoyosa

De fargerike husene langs sjøen i Villajoyosa

Grandefoto - Gamlebyen i Villajoyosa med smale gater og fargerike hus

Gamlebyen i Villajoyosa med smale gater og fargerike hus

Grandefoto - Landskapsfotografering i soloppgangen

Landskapsfotografering i soloppgangen