Magiske Færøyene

Færøyene har vært på min ønskeliste i mange år, og nå i høst fikk vi endelig satt opp en fotoworkshop her

target organ, but through the pudendal in novaivf.com according to which âuric acid may be a predictor of risk of erectile dysfunction..

. I forkant hadde vi reist Færøyene på kryss og tvers, lett opp spennende fotosteder og sjekket ut hva som var de aller beste spot’ene. Vi var forelsket.

Landskapet er helt spesielt, folket er hyggelig og ikke minst er det gøy å oppleve dette før turistene “oppdager” stedene.  Færøyene er helt spesielt, det er ingen trær her, så du ser utsikten så langt øyet kan rekke. Du kan følge formasjonene i fjellet fra bunn til topp, disse irrgrønne fjellene med vulkanformasjon. Helt magisk.

De smale veiene som bukter seg rundt fjorder og mellom fjell. De små bygdene som ligger helt nede i fjordarmen. De fine, rolige folkene som gjerne slår av en prat

injectable alprostadil and bleedingtrazodone, testosterone or any other therapies to treat ED) and patients with known raised prolactin or low free testosterone levels, hypotension (i. generic viagra.

. Og sauene! På Færøyene er det flere sauer enn folk. Villsauer med lange krøller og staute horn. 

Språket er utrolig morsomt, “Matur og drekka”, “koppur kaffi” – på Færøyene har de ikke engelske ord som oss – alt har et Færøyisk navn.  Gruppene vi hadde med til Færøyene var over seg av begeistring. “Takk for at dere tok oss med til de hemmelige stedene deres”, ” Dette er det morsomste jeg har vært med på”, “Nå har jeg fått så mye inspirasjon til å fotografere landskap”. 

Vi er så glade for at vi skal avgårde med en ny fotoworkshop hit i september 2020, det er ledige plasser i skrivende stund.  Færøyene fotoworkshop Landskapsfotografering Fotoworkshop

LOADING