Vi går “Live” med alle fotokurs

Fra full frihet til nærmest isolasjon – denne situasjonen har snudd oppned på alt. Grandefoto har kommet inn i en helt annen hverdag, hvor det nå ikke er mulig å holde kurs slik vi gjorde for bare en uke siden. Men, teknologien gir nye muligheter – vi omstiller nå hele virksomheten og tilrettelegger for kurs “Live” via nett. Isolasjon er ingen løsning for oss!
Alle kurs frem til 26. mars er flyttet til mai måned, alle kunder skal ha fått mail. Vi kjører alle kurs (fra 26. mars) som oppsatt, men det vil foregå “Live” over nett. Du som deltaker følger kurset på din PC/Mac, nettbrett eller telefon. Vi sender deg en link i forkant. Kurset vil bli interaktivt, vi snakker med hverandre, du kan stille spørsmål og vi kan dele skjerm når du vil vise oss noe.
Dette tror jeg blir veldig gøy. Vi skal fortsatt ha et veldig bra kurs, og helt uten smitterisiko. PS: Som en ekstra bonus får du tilgang til en reprise av hele kurset, slik at du kan repetere det de neste 14 dagene :).
Er du lei av bilder som ikke blir bra? Vil du ha kurs hjemme i din egen stue? Nå kommer vi hjem til deg og har kurs for deg “Live”. Lær å lage bilder som skiller seg ut, lær knepene som gjør at du får bilder som blir blikkfang. Løft bildene dine til et nytt, magisk nivå med redigering. Ta en titt på utvalget her og meld deg på her
Har du hørt om nettkurset for Mobilfoto forresten? Det kan du starte i dette øyeblikk. Lær smarte, praktiske knep og se hvordan fotografen jobber med mobilkamera. Du kommer til å få helt annerledes bilder etter dette kurset, jeg lover du vil bli så glad du tok kurset. Mer info og påmelding her