Nye kurs i høst – bli en bedre fotograf

Flere nye kurs er satt opp nå utover høsten:

Kurs 1: Kamera Trinn I – 25. september kl 17:00

Har du et flott kamera, men føler deg usikker på hvordan du kan få det beste ut av det? Vårt ‘Kamera Trinn I’ kurs er det perfekte stedet å begynne. Vi vil dekke grunnleggende kamerateknikker, komposisjon og mye mer.

Dette kurset gir deg nøkkelen til å kunne bruke kameraet sitt fulle potensiale. Dette er for deg som har fotografert en del men som bruker kameraet på “Auto”

Se mer …

Fotokurs kamera

Kurs 2: Mobilfotokurs – 12. oktober kl 17:00

Bruker du mobilen til å fange de gylne øyeblikkene? Da er vårt Mobilfotokurs det rette valget for deg. Lær å ta bilder som ser ut som de er tatt med et proffkamera ved hjelp av din egen mobiltelefon. Dette kurset gir deg innsikt i geniale innstillinger og teknikker for å forbedre bildene dine raskt.

Mer info og påmelding

bedre bilder med iPhone

Kurs 3: Mentorprogram Portrett med oppstart i januar 2024

Vår mest spennende mulighet kommer i form av vårt kommende Mentorprogram som starter i januar 2024. Dette programmet gir deg muligheten til å lære direkte fra en erfaren, prisbelønt fotograf. Jeg vil hjelpe deg med å ta dine portrettfoto til nye høyder og oppdage din egen unike stil.

Mentorprogrammet er for deg som har fotografert en del og kan innstillingene på ditt kamera. Er du usikker på om dette er for deg? Send meg en mail så kan vi se nærmere på deg og ditt potensiale. Dette er en begrenset sjanse, så søk tidlig for å sikre din plass!

Mer info og påmelding

Mentorprogram portrett

Har du spørsmål eller ønsker å diskutere hvilket kurs som passer best for deg? Ikke nøl med å kontakte meg ved å sende en mail til: solveig@grandefoto.no. Jeg er her for å hjelpe deg og dele min lidenskap for fotografi.