Se årets spennende fotoreiser

Bli med oss på en spennende reise samtidig som du løfter bildene dine og får nye fotovenner. 

“Lys, lys, lys” i Skagen 27-29. mai. Dette kurset er for deg som kan det grunnleggende og har lyst til å fordype deg i lys og hvordan lys kan skape magi i bildene. Bli med til Skagen hvor vi fordyper oss i lys og fotograferer sammen ute i det magiske lyset med modeller og kostymer i solnedgangen. Se mer her.


Fotosafari på prærieøya Smøla 7-10. september. Vil du oppleve den dramatiske skjærgården, fiskevær hvor tiden har stått stille, værbitte fyr, det helt unike «prærielandskapet» og det magiske lyset? Bli med på en spennende fotosafari hvor vi tar deg med til de aller beste fotomotivene. Se mer her.


“Kardemommebyen” Villajoyosa 13-17. oktober. Kurset er lagt opp for å kunne gi deltakerne mest mulig læring. Dagene starter med en forelesning – hvor vi trinn-for-trinn forteller hvordan du skal gå fram for å lage bedre bilder. Deretter får du prøve ut teorien i praksis ved fotografering ute i felten, hvor du får veiledning av fotografene. Hver ettermiddag har vi bildevisning hvor vi evaluerer dagens bilder. Vi spleiser gruppen raskt, og hver kveld avsluttes med middag på langbord. Se mer her. 

Marrakech og hippiebyen Essaouira 3-10. november. Bli med på en «tidsreise» til Marokko og opplev en helt annerledes verden med et eldorado av fotomotiv. Dette er for deg som har lært en del allerede og vil videre. Vi vil ha fokus på bildeinnhold, og hvordan lage en god bildefortelling. Vi lover deg et eventyr! Se mer her.

Har du lyst til å se hvilke andre kurs vi har? Se hele kursplanen på www.grandefoto.no/fotokurs.
 Håper vi sees på kurs 🙂

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

LOADING