Fra 7 til 1000 kurs på 5 år

Mobilfotokurs i Oslo mobilkamera p20pro

Så gøy å kunne se seg litt tilbake innimellom. Vanligvis er dagene fylt med “To do” lister over alt som skal gjøres, men noen ganger må man ta fram gamle “To do” lister for å se alt som faktisk er gjort. Og resultatene av det.

Fotokurs er populært, fra den spede start for 5 år siden har vi hatt en eventyrlig reise – og i 2018 var det nærmere 1000 personer på kurs hos oss. ‘Hurra’ og ‘klype seg i armen’ på en gang.

Det startet ved en tilfeldighet for fem år siden med en tur til Villajoyosa. Lavkarbodronningen Sofie Hexeberg startet et pensjonat i Spania og kommenterte på Facebook at vi burde ha fotokurs der. Første kurset i Villajoyosa fikk 7 deltakere, og da hadde vi brukt flere tusen i markedsføring. Deltakerne var imidlertid fornøyd med både kurset, stedet og opplegget og spurte oss “- Når blir neste kurs?”. Ha, ha, så langt hadde vi ikke tenkt – tenk at folk ville komme på flere kurs!

Siden den gang har vi jobbet iherdig med å utvikle kurs, trimme formen på kurset – skal det være teori, praksis og hvordan gi best mulig utbytte til deltakerne. Året etter ble det fotokurs i Oslo, Lambertseter gård, og det utviklet seg i rask takt fra Kamera Trinn I til videregående kurs og redigeringskurs. Nytt i 2015 var Mobilfotokurs. En braksuksess! Aller første kurset var faktisk fullt. Nå er Mobilfotokurs det mest populære kurset faktisk. Alle vil ta bedre mobilbilder. Bilder som fenger, som blir lagt merke til og som gir oppmerksomhet i sosiale medier. For vi deler mer i dag, inspirasjon og stemning og følelser. Da må det være gode bilder, og de taes ofte med mobilkamera.

Vi klyper oss litt i armen her, og lurer veldig på hvor vi er om 5 år :).