Pikene i skogen

Skogen. Livet i skogen, rislingen i bladene og lyset som siver fram. Noen lever her, noen er på besøk og andre unngår skogen. Årstiden endrer skogen helt, høsten med fargene og det dunkle lyset er fascinerende.  Disse tøffe jentene kunne godt levd her ute, de er i sitt rette element – uredde, nysgjerrige og klare for eventyr. Hva drømmer unge jenter om i dag? Når jeg selv var ung hadde jeg store drømmer og ambisjoner. Jeg tenkte utradisjonelt, ville ut på eventyr, frigjøring, reise ut i verden. Ville prestere, vise at jeg kunne utrette noe selv om jeg var jente, ung og uten erfaring. Drømte om at jeg skulle komme tilbake å kunne “slå i bordet” med noe. Jeg ville bevise at jeg også kunne. Jeg som var yngst i søskenflokken og alltid blitt snakket til med lys og mild stemme. Jenter kan. 

Piker i skogen er et personlig prosjekt jeg har jobbet med. Spennende å få jobbe med unge jenter, høst, skog og det fine lyset. 

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

LOADING