Suksess med Instagram

Bra bilder til Instagram

Hvorfor Suksess på Instagram?

Instagram er en enkel og genial måte å nå ut til mange …. Tidligere var det tungvinte løsninger for å oppnå relasjoner til folk, men nå har Instagram gitt oss en enkel og gratis måte å nå ut til mange. Men, det er viktig med bra bilder til Instagram – og innlegg som folk stopper ved. Innlegg som treffer og gjør folk interessert. Nettkurset gir deg en verktøykasse for å lage bilder og innlegg som treffer blink. Gang etter gang. Nå kan du få innsikt i de knepene som Instagrammere bruker, og på kort tid kan du lære deg det som skal til for å lage bilder med “stopp-effekt” og en Instagramkonto som folk ønsker å engasjere seg i. 

Dette er Instagrammernes  “hemmeligheter”:

 • Proffene tar ikke bare tilfeldige pene bilder. De tar bilder som får folk til å stoppe scrollinga i feeden og som blir lagt merke til. Bilder som skaper følelser og treffer i hjertet.
 • Proffene legger aldri ut tilfeldige innlegg. De kjenner Instagrams mange muligheter, noe som sørger for at de lager innlegg som skaper engasjement hver gang.
 • Proffene legger ikke ut innlegg uten mål og mening. De vet allerede når de trykker på “publiser” at det vil fungere, …. og hvorfor.
 • Proffene ser gode Insta-muligheter overalt, fordi de vet hva de skal se etter.
 • Og de velger å lage innlegg som vekker nysgjerrighet og interesse, fordi de vet hva som trigger nysgjerrigheten til publikum.

På nettkurset Suksess med Instagram får du en komplett trinn-for-trinn modell, og du vil kunne se store forbedringer på din konto – i løpet av kort tid. Instagram kan gi deg et veldig fin heiagjeng. Vi viser deg hvordan. På kurset får du nyttige tips til hvordan du får en konto som er interessant, spennende og som folk velger å følge.

Suksess med Instagram er et kurs du kan logge deg på og se hjemme eller når du er på farten. Du kan se det på mobilen eller en laptop. Kurset består av en rekke små leksjoner som tar deg trinn for trinn til SUKSESS:

 • Hvordan skape en konto – folk stopper ved og vil følge
 • Hvilke bilder fenger, og hvordan kan du lage bra bilder til Instagram
 • Se hvordan fotografen gjør det – bli med “behind the scenes”
 • Se hvordan @Levepaalandet  fotograferer og lager sine innlegg, trinn-for-trinn
 • Skap bilder som skiller seg ut på Instagram – se hvordan man bør redigere
 • Nå ut til nye følgere med smarte #hashtagger
 • Hvordan skal du poste for å få engasjement
 • Få knepene til tekst som får folk til å bli nysgjerrig og interessert
 • Få en Instakonto som folk syns er interessant – og som de blir engasjerert i.

Kundeuttalelser bra bilder til InstagramTilbud nettkursUtbytte av nettkurset Instagram    

Kursledere

Solveig GrandeSolveig Grande, Fotograf

Kursleder Solveig har en lidenskap – og det er å skape spennende bilder. Bilder som gir henne noe, som vekker følelser, eller skaper undring. Hun tenker at hun lager bilder, hun tar ikke bilder. Så har hun en lidenskap til, og det er gleden hun ser hos andre når en ny kode knekkes og det lages et fint bilde.  Med veldig gode tilbakemeldinger fra flere tusen fornøyde deltakere på Mobilfotokurs har hun nå laget nettkurset Suksess på Instagram sammen med @levepaalandet og vil gjerne få lov å invitere deg til å få en inspirerende Instagramkonto som kan mangedoble engasjement og følgere og gi deg unike muligheter!  Hun inviterer deg til Suksess med Instagram – et kurs du kan starte nå med en gang og se hjemme i din egen stue. Få inspirasjon og lær de smarte knepene som skaper bilder og innlegg som engasjerer langt utenfor din egen krets. 

      Kursleder Instagram

Eva Müller Aasheim, Instagram

Kursleder Eva fra @levepaalandet åpnet konto på Instagram for å dyrke sin lidenskap for landliv, foto og tekst. På kort tid fikk hun mange følgere og mye engasjement på sin konto i form av likes, kommentarer, direktemeldinger og etterhvert spørsmål om samarbeid og reklameoppdrag. Eva fotograferer både med mobilkamera og speilrefleks, og er god på å formidle historier i sine innlegg. Hun skaper liv og engasjement ved å bruke verktøy for historiefortelling. Eva er utdannet lærer og en veldig god pedagog. I kurset Suksess med Instagram deler hun raust all sin erfaring og smarte knep med deg.


Skyt fart på engasjement og få bra bilder til Instagram

DETALJER

KURS: Suksess på Instagram er et nettkurs du har tilgjengelig og kan se når du vil, hvor du vil,

og så ofte du vil. Du kan ha det tilgjengelig på telefonen, en iPad eller en PC.  

Nettkurs Suksess på Instagram + bonus

  Tilbud nå kr. 990  

(ordinær pris kr. 1990)

Trykk på linken, så får du se kurset med en gang!

Tilbud Instagramkurs - registrer deg nå

Bra bilder - fordeler

Suksess med Instagram - registrer deg

 

 

 

————————–

Grandefoto AS, Nesoddparken

Solveig@grandefoto.no