Fotoworkshop på Fortet

Fotoworkshop modellerMysen 1-2. oktober 2022, ledige plasser.

Kreativ fotoworkshop i et mystisk gammelt festningsanlegg

Fotoworkshop med modeller. Hvordan lage svevebilder eller spøkelsesbilder? Utnytt lyset  best mulig og lag spennende komposisjoner. Lær spennende fototeknikker.
Kurset er for deg som har lyst til å utfordre deg selv og lage spennende bilder i supertøffe locations med nydelige modeller. Vi utfolder oss to hele dager på en helt unik workshop. Deltakerne blir delt opp i grupper som rullerer på 3-4 ulike locations. På to av stoppene vil du få veiledning og instruksjon, på siste vil du få mulighet til å prøve ut dine egne kreative idéer med modeller tilgjengelig. Dette er en fotoworkshop med modeller, det er modeller og kostymer tilgjengelig for deg på alle stasjoner. Du får mye fototid og vil få helt unike bilder.
Vi viser redigering av noen eksempelbilder i Photoshop i etterkant av fotograferingen. Det er en fordel å kjenne til bildebehandlingsprogrammene, men ingen forutsetning. Kjenner du til programmene vil du lære teknikkene, kjenner du ikke til programmene kan dette være fin inspirasjon.
Lunsjpause underveis, vi bestiller lunsj for de som ønsker felles lunsj (se påmeldingsskjema).

Kursinnhold:

Lørdag:
Kl. 10.00 Inspirasjon og instruksjon for dagen
Kl. 11.00 Fotografering på Fortet med modeller
Kl. 13.00 Lunsjpause
Kl. 14.00 Fotografering på Fortet med modeller
Kl. 17.00 Takk for i dag
Kl. 19.00 Felles middag for de som ønsker (ikke inkludert)

Søndag:
Kl. 10.00 Vi samles og utveksler erfaring, spørsmål og svar fra gårsdagens fotografering
Kl. 10.30 Demonstrasjon redigering, lag “svevebilder”
Kl. 11.30 Redigering og/eller utvelgelse av bilder i fellesskap, veiledning en-til-en
Kl. 13.00 Lunsjpause
Kl. 14.00 Tips til fotografering og redigering, fotografene demonstrerer hvordan de jobber selv og avslører sine beste triks
Kl. 15.00 Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder
Kl. 17.oo Takk for i dag

Dette sier deltakerne:

“- Jeg var helt euforisk og så glad da jeg kom hjem. Har fått så mye fine bilder fra denne workshopen. Dette var 100 ganger bedre enn jeg hadde forventet!”
Silvana Blakstad, Sandvika

“-Workshop med Tone Balslev Haugerud og Solveig Grande på Høytorp fort, – et must for fotoglade! Her deles det raust ut ideer til kreativ fotografering og hvordan bruke modeller i svevebilder og dunkel belysning. Inne i fortets mange ganger og rom skinner det et magisk lys gjennom glugger og sprekker, det får spenningen til å stige når vi jakter på de gode motiver.
Anne Føien, Oslo

“- Fotoworkshop på Høytorp fort. Luksus å komme hjem med så mye bra råmateriale. Inspirasjonen dukker opp bare jeg tar en titt på bildene. Kjempegøy.”
Inger Hurum, Hønefoss

“- Veldig bra kurs. Er veldig fornøyd med dagen som har vært! Mer av dette!”
Gjermund Elisenberg, Oslo

Kursleder: Det blir 2 kursledere på kurset, fotograf Tone B. Haugerud og Solveig Grande. Fotografene holder en rekke populære fotokurs og får veldig gode tilbakemeldinger på kursformen og læringsutbyttet på kursene. Tone B. Haugerud er kåret til årets fotograf 2016 innenfor familiefotografering. Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer og mottok bronse i Landskonkurransen for profesjonelle fotografer i 2019. Begge fotografene har vært på Norges Landslag i fotografi hhv  2017 og 2020.

Sted: Mysen
Pris: Kr. 5950.
Lunsj  kr. 190/dag

Praktisk info: Workshopen foregår i Mysen, ca. en time fra Oslo. Grei ankomst med tog og buss. God plass for parkering i området. Ta med kamera, stativ og laptop.

Covid-19: Vi følger myndighetenes pålegg med hensyn til gjennomføring av workshopen. Dersom workshopen må avlyses vil hele kursavgiften bli tilbakebetalt.

Overnatting: Scandic Hotell Brennemoen på Mysen, ca kr 1090 pr natt. Hotellet ligger 5 minutter unna med bil, vi koordinerer biler/transport. Du booker selv her dersom du har behov for overnatting: https://www.scandichotels.no/ eller tlf. 64 879000.

Emne

Navn (obligatorisk)

Adresse

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

1-2. oktober 2022Hold meg orientert om neste fotoworkshop på Fortet

Workshop kr 5950

Lunsj kr. 190 pr dag

Melding

 

Modeller og kostymer på fotoworkshopFotoworkshop på FortetLys gir stemning i portrett Spennende location

LOADING