Bedre bilder til sosiale medier

Bilder til sosiale medier

Hvorfor Bedre bilder til sosiale medier?

Instagram og Facebook er en enkel og genial måte å nå ut til mange …. Tidligere var det tungvinte løsninger for å oppnå relasjoner til folk, men nå har Sosiale medier gitt oss en enkel og gratis måte å nå ut til mange. Men, det er viktig med gode bilder og innlegg som folk stopper ved. Bilder som treffer og gjør folk interessert. Dette kurset gir deg en verktøykasse for å lage bilder som treffer blink. Gang etter gang. Nå kan du få innsikt i de knepene som profesjonelle fotografer bruker, og på kort tid kan du lære deg det som skal til for å lage bilder med “stopp-effekt” og en konto som folk ønsker å engasjere seg i. 

Dette er de “hemmelige” knepene:

 • Proffene tar ikke bare tilfeldige pene bilder. De tar bilder som får folk til å stoppe scrollinga i feeden og som blir lagt merke til. Bilder som skaper følelser og treffer i hjertet.
 • Proffene legger aldri ut tilfeldige innlegg. De kjenner Instagrams og Facebooks mange muligheter, noe som sørger for at de lager bilder som skaper engasjement hver gang.
 • Proffene legger ikke ut bilder uten mål og mening. De vet allerede når de trykker på “publiser” at det vil fungere, …. og hvorfor.
 • Proffene ser gode fotomuligheter overalt, fordi de vet hva de skal se etter.
 • Og de velger å lage bilder som vekker nysgjerrighet og interesse, fordi de vet hva som trigger nysgjerrigheten til publikum.

På kurset Bedre bilder til sosiale medier får du en komplett trinn-for-trinn modell, og du vil kunne se store forbedringer på din konto – i løpet av kort tid. Instagram og Facebook kan gi deg et veldig fin heiagjeng. Vi viser deg hvordan. På kurset får du nyttige tips til hvordan du får en konto som er interessant, spennende og som folk velger å følge – ved å lage fengende bilder.

Bedre bilder til sosiale medier varer 3,5 timer og er nå satt opp i Oslo. Kurset er praktisk og tar deg trinn for trinn til SUKSESS:

 • Hvordan lage bilder folk stopper ved 
 • Hvilke bilder fenger på hhv Instagram og Facebook, og hvordan kan du lage de
 • Se hvordan fotografen gjør det – hun deler alt med deg
 • Skap bilder som skiller seg ut i sosiale medier – se hvordan man bør redigere
 • Nå ut til nye følgere ved å skille deg ut fra mengden
 • Hvordan få det “proffe” uttrykket på bildene for å bli lagt merke til
 • Få knepene til bilder som får folk til å bli nysgjerrig og interessert

Meld deg på kurs i sosiale medierFå flere likes

Kursleder – bilder til sosiale medier

Solveig Grande, Fotograf

Kursleder Solveig har en lidenskap – og det er å skape spennende bilder. Bilder som gir henne noe, som vekker følelser, eller skaper undring. Hun tenker at hun lager bilder, hun tar ikke bilder. Så har hun en lidenskap til, og det er gleden hun ser hos andre når en ny kode knekkes og det lages et fint bilde.  Med veldig gode tilbakemeldinger fra flere tusen fornøyde deltakere på Mobilfotokurs har hun nå laget kurset Bedre bilder til Sosiale medier og vil gjerne få lov å invitere deg til å få en inspirerende konto på Instagram eller Facebook som kan mangedoble engasjement og følgere og gi deg unike muligheter!  Hun inviterer deg til Bedre bilder til Sosiale medier – et kurs hvor du lærer direkte fra en prisbelønt fotograf. Få inspirasjon og lær de smarte knepene som skaper bilder som engasjerer langt utenfor din egen krets.

 


DETALJER – BILDER TIL SOSIALE MEDIER

KURS: Bedre bilder til Sosiale medier er et praktisk kurs satt opp i Oslo. Du trenger kun din mobiltelefon for å delta.

 

Det er begrenset antall plasser.

Bedre bilder til Sosiale meder

  Tilbud nå kr. 1490  

Tirsdag 5. april kl 17.00-20.30, 7 ledige plasser

Lambertseter gård, Langbølgen 2b, rett ovenfor Lambertseter T-banestasjon

Meld deg på i skjemaet nederst

Beste mobilkamera

Dette er for Kurs sosiale medier

Suksess med Instagram - registrer deg

 

 

Emne

Navn (obligatorisk)

Adresse

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Tirsdag 5. april kl 17, kr 1490Si fra når neste 'Bedre bilder til Sosiale medier' settes opp

Jeg har A-kort

Melding

LOADING