Arkiv Fotograf Parmann

Slik tar du vare på historien

Ble du fotografert hos Fotograf Sigurd Parmann i perioden 1982 til 1997? Kanskje foreldrene dine sikret seg de første barnebildene av deg. Var hele familien samlet til fotografering i studio? Ble bryllupet foreviget? Nå åpner vi for at du kan overta bildene som ligger i arkivet.

Se hvordan du kan sikre deg helt unike minner

Vi har mapper med negativene og en del småbilder fra fotograferingen. Du kan kjøpe din mappe og få tilbake bildene som ble tatt for mange år siden. For en kort periode åpner vi arkivet for salg. Prisen for hele mappen er kr. 490,-

Mappen er en liten skatt i seg selv. I tillegg til negativene følger det med småbilder (10×12 cm) ferdig fremkalt på fotopapir. Negativene kan du deretter få scannet og/eller printet i flere fotobutikker, for eksempel hos Elite Foto i Ski.

Fotograf Sigurd Parmann

Parmann var en dyktig fotograf som hadde fotostudio på Nesodden fra 1982 til 1997. Fotografen holdt til i underetasjen i et rekkehus på Tangen, deretter Atelier Varden og Fotograf Sigurd Parmann på Granholt. Han fotograferte barn, konfirmanter, familier og brudepar. Kanskje ligger det bilder av deg i arkivet? Grandefoto har overtatt arkivet og åpner nå for salg av arkivbildene.

Ta kontakt

Ta kontakt dersom du tror eller vet at bildene dine er tatt av Fotograf Parmann i denne perioden. Fyll ut kontaktskjema nedenfor, så sjekker vi arkivet og tar kontakt med deg. Arkivet er manuelt uten arkivnøkler, så vi trenger informasjon for å klare å lete fram mappen din. Se om du har kundenummeret ditt, det er et firesifret nummer. Nummeret finnes i prøvealbumet – eller på baksiden av ditt innrammede bilde. Eksempelvis 1591 eller 1591.87. Eller om du har mer eksakt tidspunkt; år, måned, årstid e.l. Legg også med navnet på den som ble fotografert.

Navn

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ønsker informasjon om bilder i arkivet

Kundenummer (firesifret), Navn, Måned/årstall

LOADING