Gavekort nettkurs

Gi et gavekort og la mottaker velge nettkurs fra vår meny av spennende fotokurs for mobil.

Kjenner du noen som fotograferer med mobil? Da er det genialt med et mobilfotokurs.

Nå har vi 3 populære nettkurs for mobilfoto, kjøp et valgfritt gavekort og la mottaker velge selv:

  • Mobilfoto nettkurs – lær å lage gode bilder med din mobil; lær innstillingene, lær knepene som skal til for å ta gode portrettbilder, landskapsbilder og annet.
  • Det perfekte landskapsbildet – få fotografenes knep til å ta de virkelig gode landskapsbildene. Lær hvordan man kan løfte helt ordinære landskapsbilder til fengende, spektakulære landskapsfoto. Ta landskapsbilder slik de beste gjør det.
  • Suksess med Instagram – få engasjement og vekst på din Instagramkonto. Lær å ta bilder som blir langt merke til langt utenfor din egen krets, og lær hvordan du lager innlegg som sprer seg og gir respons og nye følgere. Kurset er i samarbeid med @levepaalandet som har stor suksess på Instagram.

Disse kursene er nå på tilbud til kr. 990,- og er nettkurs med varighet på ett år. 

Vårt mest populære kurs er mobilfoto nettkurs !

Mobilfoto Nettkurs er et kurs du kan laste ned og se hjemme eller når du er på farten. Du kan ha det på mobilen og ta det med når du skal fotografere. Kurset består av 4 episoder på tilsammen nesten 2.5 timer.

 

 

 

Nettkurs foto bedre bilder

 

Disse kursene kan du nå få for tilbudspris kr. 990,- og gavekort kan bestilles ved å fylle ut skjema “Påmelding” nedenfor.

Vi sender ut gavekort på mail helt til julekvelden.

 

Gavekortet:

Mottaker velger selv tid for kurs, og gavekortet varer et helt år.

Du får tilsendt gavekortet på mail og kan laste ned og printe enkelt selv. Har du ikke mulighet for å printe selv kan du få det tilsendt i posten. Bruk skjemaet under for å bestille gavekort. Husk å oppgi kontaktinfo (email/telefon) til deg selv, oppgi gavemottakers navn i kommentarfeltet.

 

 

PÅMELDING:

Emne

Navn (obligatorisk)

Adresse

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Gavekort valgfritt Nettkurs kr 990

Melding

LOADING