Gavekort opplevelse – nettkurs

Gi et gavekort – en opplevelse – og la mottaker velge nettkurs fra vår meny av spennende fotokurs for mobil.

Kjenner du noen som fotograferer med mobil? Da er det genialt med et morsomt kurs hvor du lærer å ta gode bilder med mobilkamera.

Nå har vi 3 populære nettkurs for mobilfoto, kjøp et gavekort og la mottaker velge selv:

  • Mobilfoto nettkurs – lær å lage gode bilder med din mobil; lær innstillingene, lær knepene som skal til for å ta gode portrettbilder, landskapsbilder og annet.
  • Det perfekte landskapsbildet – få fotografenes knep til å ta de virkelig gode landskapsbildene. Lær hvordan man kan løfte helt ordinære landskapsbilder til fengende, spektakulære landskapsfoto. Ta landskapsbilder slik de beste gjør det.
  • Suksess med Instagram – få engasjement og vekst på din Instagramkonto. Lær å ta bilder som blir langt merke til langt utenfor din egen krets, og lær hvordan du lager innlegg som sprer seg og gir respons og nye følgere. Kurset er i samarbeid med @levepaalandet som har stor suksess på Instagram.

Disse kursene er nå på tilbud til kr. 990,- og er nettkurs med varighet på ett år. 

Vårt mest populære kurs er mobilfoto nettkurs !Gavekort på en opplevelse

Mobilfoto Nettkurs er et kurs du kan laste ned og se hjemme eller når du er på farten. Du kan ha det på mobilen og ta det med når du skal fotografere. Kurset består av 4 episoder på tilsammen nesten 2.5 timer.

 

 

 

Nettkurs foto bedre bilder gavekort opplevelse

 

Disse kursene kan du nå få for tilbudspris kr. 990,- og gavekort kan bestilles ved å fylle ut skjema “Påmelding” nedenfor.

Vi sender ut gavekort på mail helt til julekvelden.

Kjøp nettkurs

 

Gavekortet:

Mottaker velger selv tid for kurs, og gavekortet varer et helt år.Nettkurs landskapsfoto

Du får tilsendt gavekortet på mail og kan laste ned og printe enkelt selv. Har du ikke mulighet for å printe selv kan du få det tilsendt i posten. Bruk skjemaet under for å bestille gavekort. Husk å oppgi kontaktinfo (email/telefon) til deg selv, oppgi gavemottakers navn i kommentarfeltet.

Gi et gavekort på en opplevelse. Mer info om kursene her:

Mobilfoto nettkurs

Suksess med Instagram

Det perfekte landskapsbildet

 

 

PÅMELDING:

Emne

Navn (obligatorisk)

Adresse

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Gavekort valgfritt Nettkurs kr 990

Melding

LOADING