Gavekort opplevelse – nettkurs

Gi et gavekort – en opplevelse – og la mottaker velge nettkurs fra vår meny av populære fotokurs for mobil.

Kjenner du noen som fotograferer med mobil? Da er det genialt med et inspirerende kurs hvor du på kort tid lærer knepene for å ta gode bilder med mobilkamera.

Nå har vi 4 populære nettkurs for mobilfoto, kjøp et gavekort og la mottaker velge selv:

  • Mobilfoto nettkurs – lær å lage gode bilder med din mobil; lær innstillingene, lær helt konkrete knep som skal til for å ta virkelig gode portrettbilder, landskapsbilder og annet.
  • Det perfekte landskapsbildet – få fotografenes knep til å ta de virkelig gode landskapsbildene. Lær hvordan man kan løfte helt ordinære landskapsbilder til fengende, spektakulære landskapsfoto. Ta landskapsbilder slik de beste gjør det.
  • Suksess med Instagram – få engasjement og vekst på din Instagramkonto. Lær å ta bilder som blir langt merke til langt utenfor din egen krets, og lær hvordan du lager innlegg som sprer seg og gir respons og nye følgere. Kurset er i samarbeid med @levepaalandet som har stor suksess på Instagram.
  • Mobilbilder som skinner med enkel redigering – for deg som ønsker det helt proffe uttrykket å dine bilder. Du trenger kun din mobil! Lær å løfte bildene med bedre lys, farger og få bildene opp på et helt nytt nivå.

Disse kursene koster kr 1990,- Nå på tilbud til kr. 990,- Nettkurs med varighet på ett år. 

Gavekort på en opplevelse

SUPERTILBUD: 4 for 3! Kjøp 4 gavekort og betal for 3. Få ett gavekort gratis!  Mottaker velger selv blant de fire nettkursene.

Nettkursene er kurs du kan logge deg på og se hjemme eller når du er på farten. Du kan ha det på mobilen og ta det med når du skal fotografere. Kursene består av flere episoder med varighet på totalt 2.5-4 timer.

 

 

 

Nettkurs foto bedre bilder gavekort opplevelse

 

Disse kursene kan du nå få for tilbudspris kr. 990,- og gavekort kan bestilles ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Vi sender ut gavekort på mail fortløpende.

Kjøp nettkurs

 

Gavekortet:

Mottaker velger selv tid for kurs, og gavekortet varer et helt år.Nettkurs landskapsfoto

Du får tilsendt gavekortet på mail og kan laste ned og printe enkelt selv (eller få tilsendt i posten). Bruk skjemaet under for å bestille gavekort. Husk å oppgi kontaktinfo (email/telefon) til deg selv, oppgi gavemottakers navn i kommentarfeltet.

Gi et gavekort på en opplevelse. Mer info om kursene her:

Mobilfoto nettkurs

Suksess med Instagram

Det perfekte landskapsbildet

Mobilbilder som skinner med enkel redigering

 

 

PÅMELDING:

Emne

Navn (obligatorisk)

Adresse

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Gavekort valgfritt Nettkurs kr 990
4 for 3 tilbud, kr 2870 (få ett gavekort gratis)

Melding